Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma. Zeman má přijmout demisi a nevymýšlet si. :-)R^

0 0
možnosti

Šmarja, Vám nedošlo, proč jede ta protizemanovská kampaň v mediích, proč se soustavně lidem vysvětluje zbytečnost Senátu? Ta partička v Parlamentu a ve Vládě se vždycky dohodne a nepotřebují nikoho, kdo by jim do toho "mluvil".  A pokud toho dosáhnou, pak to tu půjde do kopru úplně.

Já občas kritizuji prezidenta Zemana ne za to, co říká, ale jak to říká. Ale on je prostě takový, v jeho věku jej nikdo nepředělá. Ale i když se některým lidem nelíbí co říká a dalším jak to říká, i když je "proevropský", v klíčových věcech hájí zájmy ČR a pojmenovává věci tak jak jsou, i když svým svérázným způsobem.

Koho byste na Hradě chtěl? Knížete, omlouvajícího se za dekrety Eduarda Beneše? Nebo profesora Švejnara? Pokud jeho, pak by se dnes na Petříně stavěla americká protiraketová základna.

Přečtěte si prosím Ústavu - její znalost by měla být pro každého občana povinná. Nejsem z ní až tak zcela nadšen, ale platí. A v Ústavě zjistíte pravomoce prezidenta, které mylně zaměňujete za jeho povinnosti.

Okleštění stávajících minimálních pravomocí hlavy státu je dalším krokem k nenápadnému přerodu domělé demokracie v autokracii.

Vám nevadí ta podřízenost Bruselu a USA, kvóty údajných běženců, jejich "útěk" do Evropy kdosi finacuje za účelem islamizace Evropy? A to Zeman krituzuje. Vám nevadí nesmyslné sankce a provokování USA k třetí světové válce, které Zeman kritizuje?

Já beru že nemáte rád Zemana, je to Vaše právo. Ale neměla by Vám unikat podstata věci - tedy ten pravý důvod. Nedošlo Vám, že USA nechtějí oslabit jen Rusko jako svého konkurenta, ale zejména Evropu?  A děje se tak nejen umělým stupňování napětí mezu NATO vč. EU a Ruskem, ale i migranty, z nichž možná i většina jsou "spící bojovníci"

A jinak nemáte pravdu - Zeman si může jako prezident vybírat a je to tak dobře.

3 1
možnosti
Foto

teda, už jsem viděl mnoho diskuzních příspěvků, ale že by někdo bral Zemana jako poslední záchranu demokracie v ČR, to ještě ne....

A jinak, řečeno Vašimi slovy: Nevadí mi podřízenost Bruselu, ani USA. Stále je to lepší varianta, než podřízenost Rusku

0 1
možnosti

Mazal , víš co ? Jdi do řitě....!!

2 0
možnosti

Ale no tak jistěže. Musí vyčkat vždy, jestli mu to petenti k jeho odvolání schválí. Tak to bude v pořádku, tak to bude dobře ...:-)

0 0
možnosti

Správně. Zvlášť tristní je to, když si uvědomíme, že poražený kandidát by podepsal bez odporu cokoliv.

6 0
možnosti

Pane Mazale.

Když čtu ten Váš písemný výtvor, tak mě napadá Švejkův postřeh.

" Hovnoˇ", řekl Švejk, aby se vmísil do debaty.

6 1
možnosti

Ze by byl Hasek takovy sprostak?

0 0
možnosti

J25a55n 81P41a82v20e86l

6. 6. 2015 11:33

Tato funkce, její popis a její kompetence byly vytvořeny pro mentálně zralého člověka s kreditem. Ostatně, i z toho důvodu je tam věkové omezení 40 let. Díky tomu je popis jeho pravomocí vágní a skutečně může dělat hodně.

Prostě se to psalo pro rozumného člověka a nikdo nepočítal s tím, že do funce půjde někdo jako Zeman.

12 6
možnosti

Článek nic moc, ale z ideového hlediska naplnil kritéria IDNES pro zařazení na titulní stranu stoprocentně... :-)

9 5
možnosti

Ale no tak,vy pokud nepíšete o školství tak jste tak ideově rudej že máte přispívat do Halo novin:-)

2 2
možnosti

Vy a vám podobní by si představovali prezidenta asi jako Háchu, co? Poníženě sklapne paty a bude skákat jak ostatní pískaj...:-PRvRvRv

8 8
možnosti
Foto

To co jste napsal o Háchovi svědčí jen o tom, že o Háchovi nic nevíte.... a proto jsem Vám dal i to mínus

3 1
možnosti
Foto

Ve všich očích je president jen šašek s rolničkama a na podepisování by stačil jen jeho verifikovaný štempl, který by dostal vrátnej před prezidentskou kanceláří. :-P

8 4
možnosti

P69a91v49e80l 17K30u45l60a

6. 6. 2015 13:06

Rolničky nemá, ale jinak vám dávám za pravdu :-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.