Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Mazale, vaše povědomost o diplomatické praxi, je nulová. Kdyby byl pan velvyslanec Schapiro skutečný Diplomat, tak maximálně co by si dovolil veřejně vyslovit, ohledně chování vrcholného představitele hostitelského státu, by byla ta první věta jeho vyjádření (ač se vám může zdát, že ani v tom dalším až tak o nic nejde). Protože ale Schapiro není Diplomat, ale jen diplomat - Obamův spolužák, tak se rozpovídal. Prostě, do bezvýznamných zemí, kde o nic nejde, se vysílají kamarádi, aby si odpočinuli a případně si trochu přivydělali. V Česku to funguje stejně. Jen ta bezvýznamnost zemí je ještě větší.

2 4
možnosti

J64a30r82a 91R55a48n64k

8. 4. 2015 0:30

Schapiro told Czech television earlier this week it would be “awkward” should Zeman attend the ceremony as the only statesmen from an EU country.

Vy znalce diplomacie, co je nevhodneho na sluvku `` awkward ``?8-o Jak dobre anglictinu ovladate? To by Izrael musel zavrit dvere americkemu konzulovi, proze Netanyahu se smutne divil, ze Obama navazuje styky s Iranem....tomu vsemu se rika diplomacie. Protoze jste byl zavreny 40 let v rezimu, kde vladlo Rude Pravo a delnici s delniky v jedne radeRv;-O

0 0
možnosti
Foto

Zeptám se autora:

Jste hrdý na lokajské podlézání vůči USA, zemi - jejíž politikové mají na svědomí vojenské napadení řady zemí, konflikt na Ukrajině, statisíce mrtvých, milony uprchlíků, rozvrácený arabský svět a nyní hrozí zavléct do války další země Evropy?

http://www.novarepublika.cz/2015/04/mac-donald-o-zemanovivychodni-evropa-se.html

3 7
možnosti

Co je to lokajské podlézání vůči USA - nějaký konkrétní příklad by nebyl. Zažil jsem lokajství vůči SSSR, takové, že jsme kvůli nim i věšeli. Ale lokajství vůči USA si nějak nemohu uvědomit.

7 0
možnosti
Foto

J56a85n 40P15e59c97h43a

7. 4. 2015 18:05

Miloši, jestli si tu Moskvu neprosadíš, tak seš u mě mrtvej Homolka. ;-)

2 1
možnosti

Tak jako tak, M. Zeman je M. Zeman. A vy jste kdo?

3 3
možnosti

Dalsi ne zrovna inteligentni z vasich diskusnich prispevku.

Vas take nikdo nezna.

6 1
možnosti
Foto

Všechno zlé je pro něco dobré. MZ si tu Moskvu prosadí (-il) a doufám , že svět obletí fotky tribuny na přehlídce raketových vojsk CCCP ( pardon.RF).

Bude tam Jeho Veličenstvo Putin a pár poskoků z bývalých republik Sovětského svazu , Kim-čong-il a ten náš slavný pan prezident.

S fotkami z odemykání korunovačních klenotů , z návštěvy Číny s Krtečkem , rekreací v rauši na rybníku v člunu s ochrankou si může na Rajčeti udělat pěkné fotoalbum.:-)

Mynář nebo Ovčáček by mohli k tomu napsat komentář.;-D

11 1
možnosti

No ovsem, nymandum nezbyva nez po strane plivat a narikat.

1 4
možnosti
Foto

Prezident Zeman potvrdil přísloví "Na hrubý pytel, hrubá záplata."

Shapiro tuhle provokaci před veřejností připravil zcela záměrně.

Nebo má snad náš prezident poslouchat amerického velvyslance, jako ostatní země NATO, obzvláště Německý a Francouzský prezident?

5 15
možnosti
Foto

Pane Petříku, můžete zde potvrdit své tvrzení, které z vašich slov vyplývá, že velvyslanec USA přišel do ČT a dal redaktorovi rozkaz položit mu přesně otázku jaká byla položena?

15 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.