Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane laborante věnujte se bílým myškám a výzkumu. V praxi si můžete ověřit, co odborný tisk napíše, že pravdou či nikoliv. Pokud se věnujete politice, tak si musíte informace informace opatřit , jak se lidově říká, i z nezávilých zdrojů a nejen co nám EUROcenzura pustí. Dnes to zatím, na rozdíl od protektorátu a bolševika,  jde. Pan Šapitó (nebo Šapiro) jasně diplomatickou řečí řekl, že pan prezident má zůstat sedět doma na Bruseli. Takovéto  doručení dával říšský zastupují protektor, později velvyslanec ÚVKSSS a nyní USAmbasador. Zahraniční cesty našich politiků jsou dosti část zbytečné, ale tady opravdu nevidím důvod, s výjimkou rozpoutání nové studené války, proč by Zeman neměl do Moskvy jet.

8 18
možnosti
IH

K té ironické poznámce vám chybí už jen znalost toho, co přesně pan americký velvyslanec řekl a povědomí o tom, co vůbec se v té Moskvě odehraje.

Protože mimochodem do Moskvy jede víc evropských státníků, ale vystavovat na mauzoleu se bude jen Zeman.

14 1
možnosti
IH

Jen jestli ta závěrečná úvaha po všech těch peripetiích nemá znít trochu jinak?

Tedy kým se vlastně obklopili Mynář s Ovčáčkem?

4 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.