Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen se divím, že tak hlučnému etniku vadila hlasitá muzika ;-)

2 0
možnosti

..... tak voni do nich pustí muziku, aby jako to nicnedělání bylo trochaj pestřejší a slíznou za to kritiku,-  šak kvalitní řev a muziku milujou, tak v čem je zase problém ?!?

3 0
možnosti

J45a91n 14R75á36ž

21. 7. 2014 13:46

Cikáni jsou jeden neřešený problém a muslimové druhý. První nás všechny stojí ohromné prostředky a vyhání z okrajových částí měst a v Brně i ze středu města, ale druhý nás v brzku bude stát i životy.  Co myslíte,ze budou dělat džihádisté z Anglie,Francie a Německa po návratu z bojového výcviku v Sýrii, Lýbii,či Iráku, který tam za peníze EU a USA absolvovali?

Čím to začíná? Když v jednom městečku ve Wales začal důchdce sekat trávu na své zahradě v momentu,kdy mullezín volal Alláh akbar z blízké mešity, dostal pokutu za rušení bohoslužby.

 Pokračuje to takhle: V některych Birminghamských školách musí sedět díkvy odděleně v zadních řadách a která nenosí hidžáb je šikanována. I když jsou ve třídě křesťané nebo hinduisté, každá hodina začíná modlitbou a místo biologie se vykládá Korán. (Zdroj Týden č.29/2014) A dalším dějstvím jsou bombové útoky na metra, židovské synagogy (jako včera v Paříži), vypalování obchodů, bank a bytů nevěřících. Končit to bude jak?

To  chceme i u nás, že jsme korektní k našim lidskopávním blouznivcům a tolerujeme jim jejich žvásty o multikulturním soužití?

5 0
možnosti
Foto

I38v88o 78C74i21l86i80c73h

21. 7. 2014 11:49

Karma R^ (jako u Vás ostatně prakticky vždy)

2 0
možnosti
Foto

A zase ten blud o Včelích medvídcích... Bože... Kolikrát se tenhle nesmysl ještě objeví... Takže:

Od července 2009 se pravidelně objevuje v médiích, že soud prověřoval píseň Včelí medvídci, kvůli tomu, že chtějí celý svět natírat na bílo. NESMYSL! Fámu si vyfabulovaly „exkluzivně“ Lidové noviny a od té doby jí bez rozmyslu občas zmíní všichni ostatní, které už ani nenapadne zjišťovat, jak to vlastně bylo.

Takže vážení, až budete o tomhle nesmyslu zase psát, tak to bylo takhle.

Jistý pan Pliska vydal nacistické CD, které podle policie souviselo s Národním odporem a jako bonus k nacistickým kapelám přidal i písničku Petra Skoumala s textem Zdeňka Svěráka. Takže politolog Zdeněk Zbořil, kterého policie pověřila vypracováním znaleckého posudku na inkriminované album, nezkoumal tuto písničku, ale celé CD. Ale kdo by takový článek četl, lepší je přece dát titulek „Včelí medvídci se kvůli podezření z rasismu ocitli u soudu“ a čtenost je zajištěna.

http://rysavy.blog.idnes.cz/c/137403/Medialni-nesmysly-aneb-Million-Marihuana-March-voli-DSSS.html

2 3
možnosti
Foto

Vím o tom, že to bylo jen kvůli tomu CD. Napsal jsem o tom z toho důvodu, že mě fasicnuje, že se podobná notoricky známá věc musela vůbec prověřovat. Chtěl jsem jen podotknout, že tady občas vzniká falešná symbolika. I když je fakt, že zrovna v tomto případě ji vytvořili samotní neonáckové.

4 0
možnosti

Jsem bytostně přesvědčen pane Mazale, že hlavním problémem u nás nejsou ani Vámi zmiňovaní Romové a ani jinými uvádění muslimové. Největším problémem, jak uvedla BIS, je prorůstání organizovaného zločinu do státní správy a to budete možná velice překvapen nemají na svědomí ani Romové a ani muslimové. Chápu, že je jednodušší varovat před jinými než před sebou samými, ale pánové Rittig, Janoušek či Berdych nebo Rath nejsou ani Romové a ani muslimové. Rozhodně jsou podle mého vděčni Vám a podobným "bílým" soukmenovcům, že raději se poukazuje na problémy vyvolané Romy či muslimy při soužití u nás, které jsou neporovnatelné proti destrukci, jež svojí sofistikovanou činností provádí "kmotři" našich politických stran, které jsme si svobodně ve volbách opakovaně volili. Vysvětlete mi, prosím, jak je možné, že pan Bém se tak dlouho opakovaně udržel na místě primátora Prahy a pan Klaus byl opakovaně zvolen prezidentem. Co kdyby jste napsal článek s porovnáním, kolik  % z panem Klausem omilostněných jeho plošnou abolicí bylo Romů či muslimů. Každopádně je zajímavé sledovat jak se postupně lidé Vašeho myšlení začali přesouvat od neustálého poukazování na prohřešky Romů, které lze jistě oprávněně odsuzovat, jako i stejné prohřešky kohokoli jiného, ke strašení nás pro změnu muslimy. Sice jsme vojensky angažováni v muslimských zemích, odkud postupně stahujeme okupační armády a vyvolali jsme největší válečné hrůzy v dějinách lidstva, ale člověk by z úvah některých zdejších přispěvovatelů nabyl dojmu, že je tomu přesně naopak. Opět chápu, že je pro našince lepší se strašit prohřešky jiných než nás samých, které ale pro nás mají daleko drtivější dopad. Po přečtení Vašeho zamyšlení jsem si vzpomenul na úvahu humanisty K.Čapka Proč nejsem komunistou?, kde naprosto nadčasově popisuje největší morální prohřešek lidí a to schopnost brutální generalizace. Trefně lidsky zde popisuje nesmyslnost plošné nenávisti vůči Němcům. Mimochodem třetí naší nejsilnější stranou dnes jsou u nás komunisté

0 0
možnosti
Foto

na ulici nedostanu nakládačku od pana Béma, či Rittiga, ale od zpovykovaných romských výrostků.

P.S. ten Bém a ostatní mně také štvou, ale tenhle článek je o něčem jiném.

10 0
možnosti

Teda, i když starostův čin neskonale obdivuju, kdyby jim pouštěl disko, měl by být souzen za zločin proti lidskosti. On jim pouštěl vcelku kvalitní produkci. Za takové pouštění by byli mnozí ochotní zaplatit těžké peníze.

1 0
možnosti

Měřeno počtem vypracovaných strategií a množstvím potištěného papíru odvádějí vynikající práci.

a já bych dodal za velmi pěkný obolus.

6 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.