Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J90a70n 87R98á56ž

21. 7. 2014 13:46

Cikáni jsou jeden neřešený problém a muslimové druhý. První nás všechny stojí ohromné prostředky a vyhání z okrajových částí měst a v Brně i ze středu města, ale druhý nás v brzku bude stát i životy.  Co myslíte,ze budou dělat džihádisté z Anglie,Francie a Německa po návratu z bojového výcviku v Sýrii, Lýbii,či Iráku, který tam za peníze EU a USA absolvovali?

Čím to začíná? Když v jednom městečku ve Wales začal důchdce sekat trávu na své zahradě v momentu,kdy mullezín volal Alláh akbar z blízké mešity, dostal pokutu za rušení bohoslužby.

 Pokračuje to takhle: V některych Birminghamských školách musí sedět díkvy odděleně v zadních řadách a která nenosí hidžáb je šikanována. I když jsou ve třídě křesťané nebo hinduisté, každá hodina začíná modlitbou a místo biologie se vykládá Korán. (Zdroj Týden č.29/2014) A dalším dějstvím jsou bombové útoky na metra, židovské synagogy (jako včera v Paříži), vypalování obchodů, bank a bytů nevěřících. Končit to bude jak?

To  chceme i u nás, že jsme korektní k našim lidskopávním blouznivcům a tolerujeme jim jejich žvásty o multikulturním soužití?

5 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.