Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Počkejte - kdy kdo prodával byty nějakému OKD (právní předchůdce BXR)? Kdy kdo prodal 44 tisíc bytů á 40 tisíc? To mně tedy vysvětlete.

 Mimochodem: víte, že v letech 2004 ÷ 2012 vzrostly ceny bytů v Ostravě tři až třiapůlkrát? Vím, není to dvanáctkrát - jenže on to asi nikdo nekoupil, takže ta prodejní cena nebyla reálná.

0 0
možnosti

Stejně dobré obchody dělal na ústecku a českolipsku CPI s přímou podporou městských zastupitelstev. Jistě to nebylo zadarmo, jen doufám, že se ti prodejní drbou na hlavě, že nechtěli víc. Nákup á 40000,- za byt a zatím ještě neprodává.

0 0
možnosti

Podstatné je, že současný vlastník bytů zásadním způsobem porušil smlouvu tím, že neprodal byty nájemníkům za pevně ve smlouvě stanovenou cenu. Stát tedy jako druhá strana by měl od smlouvy odstoupit a byty si vzít zpět.

0 0
možnosti

P.S.: byty jsou údajně nabízeny dokonce za 960 000 Kč, tedy za cca 24 násobek.

0 0
možnosti

stát (obce) takto umožnil zbohatnout statisícům nájemníků, kterým v 90. letech rozdával jejich byty za 10-20% tehdejší tržní hodnoty. Že vám to trhá žíly jenom v případě Bakaly?

0 6
možnosti

Protože, pane Drásale, většinou nakupovali ti, co v bytech bydleli a na spekulativní nákupy neměli.

2 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.