Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Cela ta situace je k smichu i k placi zaroven. Staci si vylezt na obyc 'stokrle', podivat sa nas same jen o ten maly kousek vys. Vic neni proste co dodavat. A rozebirat to, je absolutne 'mimo'.

0 0
možnosti

Když takhle postavený člověk se vyjádří hanlivě o cikánech, je to jako by osobní bankéř přišel na schůzku v montérkách. Také by letěl na minutu. Tyhle profese prostě vyžadují dodržování určitých standardů. A pokud je někdo nedodrží, by, by. 

Nicméně, někteří ublíženci budou za vším vidět pravdoláskaře. Jsou na tom stejně jako někteří cikáni, kteří zase vidí za vším dyskriminaci. Je paradoxní, jak se určité skupiny, které se navzájem nenávidí, podobají.

7 12
možnosti
LN

..jak víte,,,že slovem ..."cikorka".....hanlivě označil cikány...

0 0
možnosti
DK

Chladek se vyjadril nelichotive o Romech a je vyhozen, opatrovnice patercat - vyhozena, Knotig - vyhozen...jiste by se dali najit i dalsi...Proste dneska muzete cokoliv a ustojite to, ale nesmite se nijak otrit o Romy, to je svatokradez!

18 2
možnosti
Foto

Ne úplně. Třeba ta žena z ministerstva, která chvíli pomáhala starat se o paterčata, žvanile na veřejnosti věci, které o té rodině říkat neměla.

A to prostě proto, že byla vázána mlčenlivostí a klientech sociální služby.

Myslím, že by padáka dostala i v případě sněhobílých paterčat.

Jinak samozřejmě souhlas, Romové (podle newspeaku) jsou tabu.

2 0
možnosti
MT

V pohode. To se jen blizime tomu "idealnimu" vrcholu demokracie a svobody slova... ;-D

5 1
možnosti
JP

J74o50s35e46f 38P69a14r24á87k

15. 6. 2015 17:30

Nesouhlas. Státní uředník jako je mluvčí Nejvyššího soudu si nemůže dovolit dehonestenovat nějakou skupinu obyvatel a to veřejně. Sice chápu, že tolerance hanlivých výrazů v české kotlině jaksi v posledních letech vzrůstá, díky osvětě z Hradu, ale ubezpečuji Vás, že třeba tady  v Rakousku by dotyčný pán po podobných výrocích letěl na minutu.Rv

8 5
možnosti
FK

a jak se v rakousku rika azylantum? myslim tem co je z italie ted odmitaji do rakouska poustet? tohle pokrytestvi fakt miluju. Treba kanada je proti diskriminaci romu ale kdyz jim tam prileti vic jak 3 tak nam zavedou viza. Francie nam nadava za diskriminaci ale Hollande sam dal rozkaz ke zbourani cikanenske kolonie za Parizi a deportaci vsech zpet do Bulharska a Rumunska. Vite co vy pokrytecti svetaci? Bezte si honit ego domu.

14 4
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.