Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J55a94n 71H30l11e52d27í58k

23. 3. 2015 23:01

bylo by rozumné, kdyby čs vláda navrhla Američanům, aby ve Vyškově, Liberci zůstali na věčné časy a nikdy jinak, jak hlásali u nás komunistické nápisy 1968--1991-  na každém rohu,---  pouze Američané jsou zárukou svobody a naprosté nezávislosti

7 2
možnosti
Foto

V podstatě s Vámi souhlasím. Problém trochu vidím v citované definici. Žádná definice či právní předpis by neměl obsahovat slovo "zpravidla". Průjezd je prostě průjezd, vyplývá to ze smyslu toho slova. Projíždějí, nikde se nezdržují, nekonají tu žádný výcvik, jednání, vojenskou operaci nebo já nevím co jiného. Jednoduše, vychrápat se přes noc a ráno jet dál, to u jakéhokoliv transportu nelze považovat za pobyt.

5 0
možnosti
LN

..dobrá a teď domácí úkol...najděte si libovolného komunistu....a vysvětlete mu to tak...aby byl schopen sem napsat že tomu rozumí....řekněme že vám na to dám...pět...ne raději deset let....je to úkol těžký...ba skoro bych řekl nesplnitelný....

10 1
možnosti
PS

Takže když rusáci na dovolené rajzují s tanky po výsostném území Ukrajiny, našim komunistům to nevadí, ale když naši spojenci projíždí přes naše území, měli by to asi hlásit rok dopředu a schvalovat snad i na záchodcích parlamentu ? Komunisti jsou největší lháři a divím se, že je stud nefackuje od snídaně po večeři.

29 2
možnosti
JR

J95a39r36a 84R20a57n12k

23. 3. 2015 20:45

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/11423416/How-do-we-protect-the-Baltic-States.html

V baltickych republikach byli vitani, cast nasi stranicke poppulace ma jeste pokrivene charaktery po 40 letech brainwashing, az budou "v nebi" bude lepe;-)

6 1
možnosti
Foto

Když jsme u toho amerického přejezdu, tak z Vyvadila si udělali dobrý den na FB a nemá to chybu.;-) 

http://echo24.cz/a/wVATm/polofasoidni-havliste-maji-10-minut-vyvadil-naletel-na-facebooku

15 0
možnosti

Je přece dobře, že se znovu projevili, pane autore. Jako zastara. Stále stejní. A nejsou to jenom komunisté, nýbrž také někteří tzv. "nezávislí" a někteří sociální demokraté (často bývalí komunisté). A ovšem také naši milí pravicoví extremiste (těch je dohromady pět a půl). Je dobré o nich vědět.

Karma. :-)R^

18 1
možnosti
VV

Ano,

podle mluvy poznate je.slovni zasoba byvalych obvodnic, mestskych, okresnich ci krajskych tajemniku se nezmenila. Ovsem jsou i takovi, jako tén soudruh z Domazlic, co tu mluvu sali s materskym mlekem.

6 0
možnosti
Foto

Jo milovníci co jí evidentně nečetli. Jinak těch 60 dnů se stahuje i na pobyt cizích vojsk, takže je to vlastně jedno jestli to je přejezd nebo pobyt.

5 0
možnosti
Foto

Bolševikům totiž z té banality, kterou průjezd spojeneckých vojsk je, praská žilka v hlavě. Kdyby tu drandili rusáci, ani nemeknou. Jsou směšní a dobře jim tak.

27 1
možnosti
VV

Nejen to, ty by vitali chlebem a soli.

7 0
možnosti
JS

Nevím co ústava říká. Ovšem musí platit jak pro komunisty tak i pro Vás.

0 3
možnosti
JS

Pro  nás zajisté, pro komunisty ovšem platí marxismus a pak také a vždy Moskva. Pro nezasvěceného by se mohlo zdát , že tyto primitivní bytosti jen tak surfují na vlně nálad, nespokojeností a demagogie. Ale kdepak Marx a Moskva je jejich božstvo. První trotl založil pro ně lákavou ideu konečnosti vývoje a Moskva vždy ochotně poskytla bodáky..jak jinak by taky přišla ke koloniím...

10 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.