Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

doporucuji precist tenhle clanek od cloveka z jednoho multikulti raje. Je tam par naznaku, jak si muslimove to souziti s nama tady v evrope predstavuji:

http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/c/438237/Vsedni-den-s-islamem-aneb-vanoce-letos-povolili.html

3 2
možnosti
ZB

Výborně napsáno.Přesně tak, nemáme jinou možnost než spolu slušně a ve vzájemném respektu žít.Vyvolávání nenávisti a kolektivní viny je jen cesta k radikalizaci na obou stranách a cesta do pekla.Vyvolávání nenávisti nikdy nic dobrého nepřineslo a doufám,že to nepřinese pro všeználka Tomia ani zlepšení volebních preferencí.

6 11
možnosti
JS

muslimove nikde na svete s nikym jine viry slusne a ve vzajemnem respektu nevychazi. Tam kde ziskaji vetsinu obvykle nastupuje perzekuce, nebo rovnou fyzicka likvidace osob jine viry. Na zaklade ceho se domnivate, ze v evrope se budou chovat jinak, nez ve zbytku sveta?

10 2
možnosti
SB

Váš článek je hodně naivní. Vychází z předpokladu, že soužití muslimů s nemuslimy možné je. Ale muslimové otevřeně říkají, že oni por nás respekt necítí.

16 3
možnosti
Foto

Většina ho cítí. Ti ale nemají potřebu vykřikovat hesla do medií-žijí svůj život stejně jako kdokoliv jiný a fanatických muslimů se bojí možná ještě víc než ti nemuslimové

3 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.