Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J89i61r19i 93V82r72a31b19e76c

29. 6. 2016 17:44

Toto rekl Zeman . I kdyz ho nesnasim v tomto ma pravdu.„Evropskou unii určitě neopustí země, které dostávají dotace. To by byli blázni. Česká republika dostává zhruba 200 miliard dotací, což je pětina státního rozpočtu. Ti, kteří do evropského rozpočtu doplácejí, se trhnout mohou,“ dodal.

3 2
možnosti
SJ

S prezidentem Zemanem můžu souhlasit v otázce islámské imigrace do ČR. Ne však v otázce dotací.

Dotace jsou zlo: je to nástroj korupce, moci a vlivu lidí, které nikdo z nás nevolil.

EU žádné peníze netvoří - jenom přerozděluje to, co někde jinde vybrala. Za to si kupuje naši podřízenost - nadřazenost právních norem a rozhodnutí úředníků bez odpovědnosti k občanům.

Dotace také neskutečně křiví trh. Navíc je nemorální žít za peníze někoho jiného. K prosperitě není možné se dopracovat dotacemi, ale poctivou prací a úsilím.

11 0
možnosti
JZ

Je úplně úžasné, že všichni říkají, že by se Evropa měla zachránit, ale ještě nikdo neřekl jak. ;-D

6 1
možnosti
JH

J12a42n 93H35a12v42r84d51a

29. 6. 2016 19:16

Evropu je třeba chránit, proto je nutne o sekat politicke pravomoci EU a pokračovat ve spolku EU zhruba v úrovni EHS.

0 0
možnosti
JS

"Jsme mali, slabi, jako to ptace v rukou obra,,,," (tim bylo mysleno Nemecko), z projevu gen. Syroveho, jednookeho Zizky, kdyz prijimal mnichovskou kapitulaci.

3 0
možnosti
MP

Neřekl bych, že by Evropa měla končit jako skupina rozhádaných států. Když se nad tím zamyslíme, tak jednotlivé státy mezi sebou zásadní spory nemají - pokud se v Evropě vyskytuje animosita, tak je to vesměs ve vztahu jednotlivých zemí k Bruselu a EU, v podstatě tedy fiktivnímu subjektu. (případně lze v rámci migrační krize vysledovat nevraživost vůči konkrétním osobám, ale nehledí se na ně většinou stejně, jako na zemi samotnou, např. Merkelová apod. - běžným Němcům nikdo nic moc nevyčítá). Potom samozřejmě vztah západní vs. východní země, ale to je trochu problém už teď a existuje bez ohledu na to, jestli jsme všichni v EU nebo ne.

0 2
možnosti
MD

V zaveru clanku o sobe a svem narodu hovori maly a jeste mensi nez maly clovek.

0 4
možnosti
PV

P84a90v32e58l 36V98é72b32r

29. 6. 2016 16:22

S Brexitem (následovaným Czexitem, Polexitem, ...) je naděje, že se věci mohou změnit k lepšímu, i když to dá sakra fušku, protože EU toho napáchala nepočítaně (a je snadnější některé příkazem zavést do zákonů, než potom zrušit).

Bez Brexitu by nebyla naděje žádná.

6 7
možnosti
JZ

Polexit určitě nebude, naopak současná konzervativní polská vláda chce urychlit přijímání eura. ;-D

5 1
možnosti
SB

Brexit nezachrání Evropu, jestliže se Evropa nezachrání sama.

Jestliže i po brexitu Evropa bude pokračovat v této stupidní sebevražedné politice, tak ji nezachrání vůbec nic.

Zatím sama sebe úspěšně posílá do kopřiv.

Angličanům a Walesanům tleskám za správný postoj při hlasování, ale za prvé i pro ně je to pouze první krok k záchraně a ještě budou pro to muset hodně udělat a za druhé Evropa zatím neudělala ani ten první krok.

8 11
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

10 5
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.