Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nu i takové scénář jsou možné. Zkuste ale následující úvahu: není stále hlubší integrace, osekávání pravomocí států a ústupky a kompromisy ještě rychlejší cestou k rozhádání celé Evropy a přitopení pod už tak natlakovaným kotlem nespokojenosti?

2 0
možnosti

Nespokojeni mohou byt jen ti, kterym by jednotna legislativa EU branila v jejich zlodejinach. Proto s. Klaus proti EU tak broji.

0 0
možnosti

Spousta lidí raději věci řeší dynamitem než skalpelem. Všichni známe takové ty bouchače dveřmi:

Pepo, tohle jsi uříznul křivě, předělej to.

A víš ty co? Já se ti tady na to můžu...., ty jeden ......

A pak sedí doma na dávkách a tváří se, jak to firmě nandal.

2 0
možnosti

Ha, pán je eurohujer!!;-D

Ale souhlasím s tím, že uvidíme za 10 let. Možná i za pět.

Je však možné, že to vidět nechcete, což je charakteristický povahový rys všech eurosjednocovačů. Nevidět a neslyšet názor občanů 10, 20 a více let. Nu, pak se nemůžete divit, že takto dopadají vaše iluze o všeobecné lásce k EU, ze strany pracujícího lidu. Těžká srážka s realitou. Chápu... ;-)

1 1
možnosti
Foto

Umíte číst? Silně o tom pochybuji.

4 0
možnosti

R91a77d71e35k 21J62a28r67o20š

29. 6. 2016 21:51

Czexit by mohl být úspěšný, pokud bychom, kromě stabilního členství v NATO, maximálně posílili své politicko-spojenecké vztahy s USA. Na věrného spojence Ameriky by si zas tak Eurohujeři nemohli vyskakovat. Koukněme třebas na Izrael - kde by teď byl (a jak by to tam vypadalo), kdyby byl v EU. Ale USA ho nikdy nenechají padnout ani oslabit.

1 1
možnosti

A kde bychom měli trhy pro naši ekonomiku, která žije z toho, že vyváží výrobky ven? Možná tak průmysl přiškrtit na pětinu výkonu. Však my potřebujeme ročně dva tisíce nových škodovek, ne půl milionu Taky tam pak může pracovat dvě stě lidí a ne deset tisíc.

0 0
možnosti
Foto

R^ Pěkně napsáno.

3 1
možnosti

J11a87r95a 43R77a19n91k

29. 6. 2016 21:19

Nadherne bylo ve vcerejsich zpravach BBC, jak Farage "vybuceli", uvidime, ale kazdemu je dnes jasne, ze to bude trvat pro Anglii vice nez 10 let, takze to uz ti bohati padesatnici budou mozna pod cimsi a nebo v domovech duchodcu, hlavne kdyz tem mladsim znicili ekonomii a i se pritom obohatili.

1 0
možnosti

P70a50v97e83l 94G29ö76t77z36e

29. 6. 2016 20:22

Jenze o tom to je. Pokud s vama partner vyjednava z pozice sily, nic kloudneho to dlouhodobe nikdy neprinese. A stejne to dopadne s EU. Vzajemny obchod je co svet svetem stoji, jsou k nemu duvody , byly a budou. To neni zadny vymysl EU. Problem je, ze EU se dostala do stavu, kdy z pozice sily vystupovat muze. Stejne jako kdysi nemecko, nebo Rusko. Nikdy to nic dobre neprineslo a neprinese ani ted. Prepocitavat tyhle veci na penize je kolosalni blbost a nepochopeni, o co tady jde.

3 0
možnosti

Když spolu jedná malý živnostník s velkým koncernem o nějaké zakázce , myslíte , že ten koncern s ním jedná jako rovný s rovným ?

4 0
možnosti

Byla jednou jedna holčička a ta se jmenovala Červená Karkulka. Hrozně obdivovala pana Junckera, který byl v té době dlouholetým předsedou Evropské komise, protože věřila, že centralizace a socialismus je ta správná cesta, která přinese všem lidem v Evropě nevídaný blahobyt a všichni lidé tak budou moci žít v lásce, radosti a prosperitě až na věky věků. A tak se i skutečně stalo.

6 1
možnosti

Karma.Dobře napsáno,bude zajímavé jak se budou chovat britští brexitáři až zjistí,že jim jejich výhra nic nepřinese.Žvanění o "Dnu nezávislosti",které předvádí Farage a nenaplněné očekávání,podpořené nalhanými nesmyslnosti to je dost slabá "výhra".Na britském referendu je nejzajímavější především to,že brexit ve skutečnosti nechtěl nikdo,ani největší bijci za brexit z řad politiku.Nakonec prohráli uplně všichni...Ta reakce českých "vlastencu" je opravdu zajímavá,nakonec jim bude vadit i to,že někdo hájí zájmy českých občanu pracujících v Británii a zájmy České republiky jako člena EU.

8 3
možnosti

Ve vašem zamyšlení chybí to základní: pohled na to co EU je, kam EU směřuje a kdo ji ovládá.

EU je projekt směřující k vytvoření jednotného centralistického superstátu - direktivního řízení s likvidací demokracie, evropských národů, jejich států a kultury, za pomoci neomarxistické ideologie a hromadné muslimské migrace. Jestli takovýto spolek má vytvořit ten správný blahobyt, tak se potom ptám pro koho?

11 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS