Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma.

Žít život podle SVÝCH hodnot (a ne podle toho, co mi kdo diktuje) nezřídka kdy představuje samo o sobě odvahu.

5 0
možnosti

Pravy chlap je ten, který ženu a rodinu za jakékoli situace podrží, nelekne se problémů a neutíká od nich, dokáže podat pomocnou ruku a pochopit.

Je jedno, jestli šustí bankovkami nebo ne a jestli pracuje s mobilem nebo šroubovákem.

Takových chlapů je ale jako šafránu a která ho ma, ta si ho opatruje ;-)

8 0
možnosti
Foto

No jo... jenže doma si nesmí moc vyskakovat a musí vědět, kde je jeho místo. :-)

3 1
možnosti
Foto

Ženy většinou shání nezávislého světáka, kterého by jim jejich kamarádky záviděly, aby mu však zakrátko přistřihly křidýlka a šouply ho do pantoflí. Musí ovšem dál hodně vydělávat, moc sám neutrácel a nechal jí absolutní volnost.

4 1
možnosti
Foto

no jestliže napíšete, že neschopnost přiznat , že na něco nestačím, za obraz vnitřní síly nepovažujete.... jste docela milý vzácný muž:-)protože řada mužských to buď neumí ,jako kdyby se shodili z postu ,,správných chlapů,,... zbytečně ...a druhá půlka,co tímhle trpí,protože se nepřirozeně souká do modelu, že přece chlap je definován tak a tak...a přitom v tomhle já vidím chlapa bouráka, který si na nic nehraje - prostě to přizná.

2 0
možnosti

Vždycky si vzpomenu na krásný fór od Renčína. Bohužel jsem to takhle narychlo sehnal jen anglicky :-)

http://www.ineko.sk/images/rencin99_ideal2-ang.jpg

5 0
možnosti

.... kdyby to někomu dělalo problémy, tak zde česky:

Přicházíme kvůli vašemu inzerátu - Hledám pro cestu životem sympatického, hezkého, vzdělaného, charakterního, inteligentního dobráka, nekuřáka, nepijícího, bez závazků. Abyste nečekala zbytečně - ten vzácný člověk již není mezi námi. Zemřel v roce 1491.

6 0
možnosti

Je to docela zajímavé téma.

Jednoduchá odpověď (nebo zjednodušená) je, že některé jsou prostě rozmazlené a nudí se. Mám namysli zejména střední generaci zabezpečených žen s odrůstajícími dětmi.

0 1
možnosti

Bohužel dnes ženy nehledají partnera, ale blbce co je bude bavit a vše za ně platit ...

9 1
možnosti

Není to pravda, mnohé hledají spolehlivost.

1 0
možnosti

V dnešním feminizovaném světě se nemůžeme divit. Vždyť i šéfová agenta 007 je ženská! Kam se člověk podívá: feminizované školství i justice! Pak se nedivte že pří rozvodu vás ženské svlíknou do naha!

Nejlepší rozsudek: společně stavěli dům, po rozvodu patří dům ženě a chlap dále platí bance splátky!!!

6 0
možnosti
Foto

negeneralizujte;-) jsou i takové, co jim je otloukáno, že dům,do něhož přišly není jejich. A ony přesto investují a zařizují domov a na nic nekoukají... a pak odejdou ve třech s igelitkou... a za hypotéku platí dál...

3 1
možnosti
Foto

To mi připomněla diskusi Al-Džazíry pořádanou Mehdi Hassanem v rámci pořadu Head to Head na Oxfordu. Světoznámá feministka Naomi Wolf, jež si zaslouží respekt, ve své poslední knize napsala o osvobození ženských pohlavních orgánů a o konspraci tajných služeb USA proti prostým občanům. Mehdi to ještě více rozmázl a byla z toho komediální šou přenášená v rámci konzervativní arabské stanice.

Do debaty vstoupil nesmělý muslimský chlapec, jenž řekl třaslavým hlasem, jak vlastně mají oni nesmělí věřící muži s feministkami jako je Naomi jednat. Evidentně se straštně moc bál .

1 0
možnosti

osvobození ženských pohlavních orgánů?

co si pod tím mám představit?

to co mně napadlo je poněkud drastické ;-)

2 0
možnosti
Foto

Já vážně nevím, co ty - pardon "ženské" pořád proti nám chlapům mají, když my jsme takoví nenároční. Vždyť přece chlap nebo mužskej je přitom něco jako kocour. Tomu ke spokojenému životu bohatě stačí 3 věci - miska, polštář a hladicí ruka...:-)

6 0
možnosti

to je jednoduché. ženy by chtěly aby aportoval, štěkal na povel, a dal se zapřáhnout do pluhu. A ktomu moc nežral a moc nebučel.

4 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.