Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes již není ,,IN“ tzv.multi kulti. Mnozí z jejích propagátorů již přiznali, že ,,poněkud došlo k selhání“. Již se raději nemluví o tom, že Evropa stárne, že budou chybět ,,lidé na práci“ a na zajištění staré populace a že je třeba to řešit. A jak to řešit. Inu, asi nejprve tak. Vypadalo to na ,,good deal“. Ovšem pro koho. Tak si to ,,drobítko“ připomeňme. Jen tak, ,,ve zkratce“. Nabízíme uprchlíka s ,,bonusem". Co ,,kus", k tomu po cca 6000 ,,ojro“ ,,prémie". Dohoda jistá. No neberte to za ty peníze. A to Vám dáváme slevu. Ani jí nechceme zadarmo.. Vaše láskyplnná EU. :-(

Jenže. Dnes je dnes. Po lecčem z toho dnes ani neštěkne pes. A spíš přišel děs. Od událostí mnohých až po,,pozvánku do země zaslíbené“, která sama dnes neví, zda ještě ano, či radši už, že né. A kudy kam a kdo z koho. A co bude z toho. Stav obležení? Bude, či nastává už? Zatím to ještě zcela jasné není. Jistě, nikdo si to, a ani já, nepřeje. A doufáme, že stále je tu. Snad. Naděje.

Včetně videa, jak to může,nedej bože, dopadnout - viz.:

World rolled at any time, including human thinking - Jiří Jiroudek (blog.idnes.cz)

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.