Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes již není ,,IN“ tzv.multi kulti. Mnozí z jejích propagátorů již přiznali, že ,,poněkud došlo k selhání“. Již se raději nemluví o tom, že Evropa stárne, že budou chybět ,,lidé na práci“ a na zajištění staré populace a že je třeba to řešit. A jak to řešit. Inu, asi nejprve tak. Vypadalo to na ,,good deal“. Ovšem pro koho. Tak si to ,,drobítko“ připomeňme. Jen tak, ,,ve zkratce“. Nabízíme uprchlíka s ,,bonusem". Co ,,kus", k tomu po cca 6000 ,,ojro“ ,,prémie". Dohoda jistá. No neberte to za ty peníze. A to Vám dáváme slevu. Ani jí nechceme zadarmo.. Vaše láskyplnná EU. :-(

Jenže. Dnes je dnes. Po lecčem z toho dnes ani neštěkne pes. A spíš přišel děs. Od událostí mnohých až po,,pozvánku do země zaslíbené“, která sama dnes neví, zda ještě ano, či radši už, že né. A kudy kam a kdo z koho. A co bude z toho. Stav obležení? Bude, či nastává už? Zatím to ještě zcela jasné není. Jistě, nikdo si to, a ani já, nepřeje. A doufáme, že stále je tu. Snad. Naděje.

Včetně videa, jak to může,nedej bože, dopadnout - viz.:

World rolled at any time, including human thinking - Jiří Jiroudek (blog.idnes.cz)

0 0
možnosti

Pochybuji, ze jakykoli plan B muze situaci vyresit.. Zadny plot ani armada nezastavi dav 100 tisicu a posleze milionu lidi. Nikdo z politiku neda povel ke strelbe. Malokdo si zatim uvedomuje, ze se jedna o katastrofu primo biblickych proporci, ktera muze polozit nejen EU, ale v podstate znicit civilizaci v Evrope.

3 0
možnosti

Ke střelbě dojde, buďte klidný. Otázkou je, zda nejdříve na hranicích nebo ve městech a následně na hranicích. Jinak si myslím, že plán "B" bude sunout před sebou Velká Británie. Bude to něco na základech volného obchodu napříč Evropou.

4 0
možnosti

Ono to jinak dopadnout nemohlo. Když člověk slyšel ty naivní představy o tom, jak skvěle lze eliminovat tisícileté tradice různých národů, jak bezproblémově se národy povznesou nad dlouhodobé pocity nadřazenosti, křivdy nebo nepřátelství, jak výborně se vyřeší rozdíly mezi subtropickými Řeky nebo Portugalci a subpolárními Finy nebo Švédy, tak muselo být jasné, že tohle fungovat nemůže.

Já osobně mám výborného kamaráda, který se jmenuje Bohouš, ale naše přátelství může trvat už dvacet let jenom proto, že každý z nás mám svůj život, svůj dům, své finance, rozhoduje si o svých vlastních návštěvách, já s ním nesdílím jeho ženu Miládku a on se mnou nesdílí mou milenku Milenku. Nikomu z nás není nic do toho, kolik ten druhý vydělává, ani do toho, za co své peníze utrácí.

Kdybychom však museli sdílet všechno to, o čem jsem psal, tak bychom si vlétli do vlasů nejpozději do dvou měsíců.

4 0
možnosti

Problém je, že "výrobní síly" udělaly obrovský vývoj a tak dnes mají třeba "Lídly" tisíce prodejen po celé EU a to tlačí k určité harmonizaci, odbourání hranic atd. Někde lidé chybí, někde přebývají. Ale na druhé straně jsou faktory, které uvádíte. Co to je za soustátí, když s Erdoganem jedná jako hlavní za EU Merkelová?

2 0
možnosti

Popsal jste to dobře, jen nezapomínejte, že z EU dobře žijí mraky lidí a ti si svůj rybník nebodou chtít hodně vypouštět. A taky Německo, které by nejen na špatné kondici eura prodělalo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS