Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Pane Koláři trochu se usmívám nad vašimi úvahami o bezpečnostní prověrce a práci bezpečnostních složek v tomto státě, které úkoluje prakticky kdokoliv vlivný. Myslím, že v kauze NagyGate jsme se přesvědčili k čemu jsou naše (komu složí) bezpečnostní složky.

9 1
možnosti
OK

Že nefungují bezpečnostní složky na 100% neimplikuje, že fungují na 0%. To lze ostatně vydedukovat z pozorování světa kolem sebe stejně jako i ze samotné kauzy Nagyová.

3 1
možnosti
Foto

A proč by prezident neměl mít kolem sebe lidi dle svého výběru?

5 1
možnosti
OK

Samozřejmě že je to jeho volba a jeho vizitka.

9 0
možnosti
JC

To, že se řadíte k těm, kterým se vysmívá, ale není jeho problém, ale Váš ... Pokuste se zamyslet, proč tomu tak je ...

8 11
možnosti
LJ

Neboli řadíte lhaní nad důstojnost.

11 0
možnosti
TG

Neberte si to tak osobně! Možná, že o Vás vůbec neví!:-)

5 5
možnosti
JM

On je bohužel prezidentem celé republiky a měl by jí i reprezentovat, takže co činí je osobní pro všechny občany české republiky.

4 0
možnosti
JC

Mně se president nijak nevysmívá. A také jím nejsem nijak zklamán. Popravdě musím přiznat, že to zdaleka není tak zlé, jak jsem očekával.

6 11
možnosti
OK

Já jsem naopak zprvu neočekával, že by to mohlo být až tak zlé.

14 1
možnosti
OK

Co mne děsí není Zemanova opilost, jeho žvásty, naschvály a nadávky, dokonce ani ty pochybné existence, které se kolem něj motají.

Děsí mne, že i přes to vše má Zeman významnou podporu veřejnosti. Pak už jen zbývá konstatovat, že máme to, co jsme si zasloužili.

24 7
možnosti
PK

Zeman těží z toho, že všichni kandidáti počínaje knížetem přes potetovaného "profesora", prázdné Dlouhého, Fischera atd. by byli v očích poloviny lidí horší. A to mu popularitu ještě snižují jeho rádcové.

0 0
možnosti
MK

No pane vědče, když tak píšete o prověrce p. Mynáře, víte, co je obsahem prověrky. pokud se domníváte, že je to něco jako prověrka, kterou jsme psali na škole (kde se prověřovaly naše znalosti), tak se hluboce mýlíte.

1 10
možnosti
OK

Rv Bezpečnostní prověrka prověřuje důvěryhodnost osoby zastávající vysokou státní funkci, o to je to horší.

9 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.