Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

8 4
možnosti
MV

Karma za tuto slataninu?:)))

1 1
možnosti
Foto

I zde v diskuzi zazněl ten nesmysl o nerespektování výsledků voleb.:-/

Ti lidé, lteří tím argumentují jaksi nepochopili, že my kteří Zemana nechceme za hlavu státu respektujeme výsledek voleb-uznáváme, že je právoplatným prezidenem.  Výsledkem voleb  je , že Zeman je prezident a volilo ho málo přes 50% těch co přišli k volbám.

Ale to neznamená, že nemůžeme mít vlastní názor a že s jeho poltikou a chováním musíme souhlasit. Ti lidé často zamrzli někde v totalitě kde museli mít oficialně všichni jednotný názor.:-/

Vám karmaR^

23 4
možnosti
Foto

To Vám ale snad nikdo nebere. 

A nebylo to "málo přes 50%", bylo to "o drtek víc".

3 3
možnosti
Foto

Tak já si myslím, že to je hlavně o závisti. Především ke Šloufovi a pak také k Zemanovi.

Je to už řádka let, co Šlouf dostal Zemana do Strakovky. Tehdy mi to velmi nesedělo, protože jsem tam Zemana neviděl rád, ale na druhou stranu jsem Šloufovo organizátorské úsilí obdivoval.

A házelo se na něj bláto, kvůli nějaké jeho minulosti za totality. Ale, vždyť on nikam nekandidoval, pouze schopně organizoval.

A Mynář také bezesporu schopný organizátor je. Pitvá se jeho nákup vily, ale nikdo neřekl, v čem je problém.

V nízké ceně? No, pak je povinností finančního úřadu objednat si nový znalecký posudek a pokud se cena bude výrazně lišit od dohodnuté kupní ceny (a také od předloženého znaleckého posudku), a pak prostě doměřit daň z převodu nemovitostí a podle výše rozdílu iniciovat také trestní stíhání pro krácení daně a jiného poplatku.

Ale, to co čtu, vypadá, jako když si žáci zvláštní školy hrají na poli na hon na zajíce, kteří tam nejsou.

4 6
možnosti
VK

On ten problém nebude v nízké ceně vily-to by nejspíš závist byla-ale v tom,od koho tu vilu koupil,víte? Ono všechno není tak jednoduché,jak to na první pohled vypadá.

3 0
možnosti
VS

Víte o lepším prezidentovi, který bude aktivní a bude mít svůj názor? Já ne, takže ta úvaha akorát zbytečně zabrala několik bajtů na internetu

8 12
možnosti
JC
BM

Člověka, který nedokáže dodržet slovo a lže kudy chodí si nemohu vážit...

16 6
možnosti
MK

Ne že bych schvaloval nějaké obstrukce,ale pokud využije "legálních opravných prostředků" nemůže za to president.Svalovat na něj i špatné počasí je sice jednoduché,nikoli chytré.A to můžu být příznivcem či voličem kohokoli.

5 6
možnosti
MB

M53i95l52a34n 19B27í88l42e78k

29. 9. 2015 18:52

No může za to prezident - bez bezpečnostní prověrky ho neměl ani jmenovat...

11 1
možnosti
DP

D62a46d82a75k 44P56e79t89r

29. 9. 2015 17:36

Zřejmě  z NBÚ něco uniklo,  jsme přece v Česku, zde se nic neutají, Nač takové prověrky, když v NBÚ jsou také ukecaní.

3 0
možnosti
PD

Uteklo to z hradu - nějaký podržtaška nejprve slyšel, když šéf NBÚ informoval prezidenta, že Mynář není důvěryhodný, ústně, a následně si podržtaška všiml, že Mynář obdržel dopis od NBÚ. I nelenil a prodal informaci do novin.

... což mimojiné krásně ilustruje, jaké hovado Zeman je. Dobrý prezident by byl lidmi na hradě chráněn a do novin by nikdo nevolal...

1 0
možnosti
BM

Dvě otázky: 1) Proč nedostal Mynář kladné hodnocení, bylo to k proto že je to žvanil a tajné věci by vykecal? Né. Tak proč.

2) Kolik bylo doposud takových jednání při kterých byl Mynář "za dveřmi"?

4 2
možnosti
BM

Chrástku, Chrástku díky za plus, ale pan Černý vám to neodpustí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.