Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To bylo jasné od samého počátku procesu evropské integrace, že půjde ideově o destruktivní směr. Umělý slepenec různých národů s "jednotným národnostním cílem"? Katastrofa! USA ani Čína takto utvářeny nejsou. Varovné hlasy na počátku tohoto dění byly poníženy a umlčeny.

10 0
možnosti
JR

J70a47n 75R75á91ž

11. 7. 2015 11:10

Jak řekl Lenin: "Komunismus je konečná etapa vývoje lidstva"

Zatím to vypadá na konečnou etapu vývoje Evropské křesťanské civilizace přestavěné idealistickými intelektály na multikulturní socialistickou společnost..

0 0
možnosti
MK

M34i31l17a66n 89K69o80s

10. 7. 2015 16:27

Hmmmm, hezky napsáno. Co ale s tím. Nejsnadnější, nejpravděpodobnější a nejkrutější řešení je válka. Anebo vzít dvě třetiny evropského bohatství a utopit v oceánu či důsledně vrazit do "údržby" přírody /vody, vzduchu,lesa/. Strach a bída by snad mohli ještě vyburcovat nějaké vzpomínky na minulou velikost. Strach by mohl probudit některé nové elity. Ty dnešní by nejspíše zalezly někam do sklepů..........:-)[>-]

7 0
možnosti
MV

proc zase valka?o co by v te valce slo?

1 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.