Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Jenže demokracie neznamená, že všem povolíme všechno, že lidojedi mohou rituálně zabíjet, že muslimové mohou kamenovat, že primitivní kultury mohou přinášet lidské oběti. To v rozvinutých demokraciích není možné. Pokud mě v Saúdské Arábii zavřou, když dám někomu Bibli či pokud muslimové vyházejí křesťany přes palubu, nemohu se chovat naivně a povolit všem, co se jim zlíbí. Demokracie není sebevražda.

14 0
možnosti

J96a66n 23Š20p12a22t55n77ý

24. 4. 2015 19:52

prosim vas, mohl byste nejak vysvětlit smysl vasi predposledni vety? nejak to nedava smysl - pokud vas zavrou nebo nekoho hodi přes palubu, tak se nemůžete chovat naivne?  co to je??

0 0
možnosti
Foto

Ona je to ukrutná sranda.V Teplicích již na dvěstě arabských  cizinců, ví se však o dalších stovkách, které mají víza ze zemí schengenského prostoru a nejsou hlášeni v teplických hotelech. Uprostřed lázeńského území vyrůstá budova ve které bude suterén o celkové ploše 432 m2, a v tom bude mešita. V Modlany je obec o 1 000 obyvatel. Zde mají vzniknout čtyři arbské kolonie, na 60 pracelách.

12 1
možnosti
MT

Jenze nasi zaprodani predstavitele nam budou tvrdit (do roztrhani tela) ze je jen jedna o (skromny)  obyvaci pokoj pro 4-clenou rodinu, a jen tu a tam se sejdou pratele, a tak se spolecne pomodli. Takze nevidi duvod neco resit...

3 0
možnosti
JH

J35a73n 68H62l30e78d12í16k

24. 4. 2015 16:27

blahoslavení chudí duchem,- nevinní mrtví, kterým muslími uřezali hlavu, tě budou strašit a kazit

10 1
možnosti
TP

Doufám že vás straší po nocích miliony mrtvých které zavraždili křesťani ;-) Ale ne, křesťani jsou vlastně fajn, ono třeba takové zakazování kondomů v Africe je bohulibá činnost ... a vy se teď divíte že je jich tu tolik a tahají tu bůhvíco ... co takhle zamést si první před vlastním prahem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.