Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Normální odvádění pozornosti od jiných událostí - Milošova pouť do Moskvy, Putinovo přiznání přípravy anexe Krymu. Na to třeba zapomenout.

9 1
možnosti
MD

Kdyby to neudelal, tak by si ho nikdo z mocnych na druhe strane oceanu ani nevazil. Udelal to, co neprimo musel. A ted titiz na jedne strane krici a na druhe chteji byt jako on.

1 7
možnosti
MD

Mluvit o hysterii je zbytecne a dramaticky nadsazene. Snad aby upoutalo. Chce se to spise zamyslet nad zasazenim cele udalosti do nejakeho deni, do nejakeho prostoru ktery nekdo obyva a neco si uz prozil. Udelat si rozumny rozbor ceske spolecnosti. Ten kdo tuto udalost chysta jiste neni natolik hloupy, aby to nevedel. Pak je to jen jeden z rady testu ceske spolecnoti. Test, ktery s nejvetsi pravdepodobnosti, ve stinu udalosti na Ukrajine, nebude mit ocekavane vysledky. Takze 'nekolika vam' zase zbydou jen oci pro plac a preryvane vzlyky, co to zase ti 'komuniste' vyvadeji.

2 5
možnosti
MO

Souhlasím s autorem článku. Chci, aby naše země patřila na Západ a nejlepší pojistka proti ruskému medvědovi je členství v NATO.

10 0
možnosti
KV

K85a50r96e45l 82V95o47v61e67s

18. 3. 2015 18:17

Proč vám vadí tato "hysterie", když ještě tady doznívá hysterie, že Rusové sem co nevidět vlítnou.;-D

2 6
možnosti
JR

J82a79r20a 79R33a68n53k

18. 3. 2015 20:12

Pane Voves, to ze sem vlitnou Rusaci neni hysterie, to je strach ze znameho;-(

3 1
možnosti
Foto

Váš článek je nesmyslný.

Pokud si Američané vymyslí, že Rusko napadlo Pobaltí, tak to veškerý západní mainstream takto bude prezentovat bez ohledu na skutečnost.

Pokud Američané rozhodnou, že bude válka nejen na Ukrajině, ale i v Evropě, tak tam prostě bude.

Vzpomeňte si na případy Iráku či Libye, které byly napadeny pod vylhanými záminkami. Pod vylhanými záminkami podpořili Američané Kyjevský režim (pokud mu to sami nenařídili) v tzv. protiteroristické operaci na východě Ukrajiny, jejichž cílem bylo vyvraždění obyvatelstva, které se odmítlo podřídit nelegitimním kyjevským pučistům.

5 15
možnosti
LW

Tak v tomto případě si Putin vymyslel, že prostě Krym bude ruský. Na východní Ukrajině se zatím pracuje. Pokud jste si nevšiml, tak protiteroristická operace nastala až v době, kdy začal příval zelených mužíčků. Dnes ti zelení mužíčci používají techniku, kterou Rusko zavádí do výzbroje.

10 2
možnosti
Foto

J20a88n 46P92e93c43h59a

18. 3. 2015 18:01

Řekl bych, že je to demonstrace spojenectví států NATO. Já ji vítám a uvítal bych ještě víc, kdyby se v Česku brzy konalo i nějaké společné vojenské cvičení. V době, kdy se spousta politiků, včetně prezidenta, veze na proruské vlně, je třeba ukázat, že jsme členy NATO a že z toho vyplývají nejen výhody, ale i závazky.

15 2
možnosti
ZU

Ano super, ty výhody nedoceňují ani Italové. Americký vojáček jim tam na lanovce z čiré bujarosti letadýlkem zabil přes 20 lidí.Nějak furt brblají jejich bližní. Nebyl a nebude vojáček potrestán....

0 1
možnosti
JZ

Výhodou Dragounů je, že velmi snadno překonávají ležící překážky. ;-D

8 1
možnosti
Foto

To je poměrně jednoduché. Komunardi se nikdy nesmířili s tím, že náš stát je v NATO. Na druhou stranu je zajímavé sledovat, jak se rusofilní (nebojím se napsat kolaboranti, protože je jim zájem Ruska bližší, než zájem většiny vlastního státu) občané odkopávají a kteří to jsou. Není jich mnoho, zato jsou zaúkolováni být hodně vidět a slyšet. Samozřejmě ta mlčící většina je daleko větší, ale ta vidět a slyšet není.

22 1
možnosti
Foto

J54a18n 22N35e97t45o36p29i98l

18. 3. 2015 17:40

Kdyby šlo dát karmu za diskusní příspěvek, v mžiku tak učiním. Tedy Vám dávám aspoň pomyslnou KARMUR^. Mlčící většina je nepochybně větší, ale neměla by se tím nechat uchlácholit a měla by se také ozvat.

9 1
možnosti
KC

Třeštění antidragounů by bylo k smíchu, kdyby nebylo k pláči. Svět je vinou ruské rozpínavosti na nože a my se máme tvářit, že nás se to netýká. Komouši a jejich bojůvky bijí na poplach a já se ptám, kde jste byli, soudruzi, když Putin porušil mezinárodní právo a anektoval Krym? Máme čekat, až dostane chuť šířit ruské otroctví dál na sever a západ?

12 2
možnosti
JR

J14a96r36a 47R22a77n72k

18. 3. 2015 20:15

Dalsi skvely prispevek, pane ChrastinoR^

0 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.