Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R91u41d26a 73S45l38a90v56í24k

10. 11. 2014 12:50

Západní mocnosti sice do války napochodovali, ale dokud Hitler nezačal útočit na západ, tak prakticky vůbec nebojovali...

1 0
možnosti
MD

Jednoducha reseni, jednoduche videni, jednoducha zhodnoceni, lidi, narodu, historicke doby a vsech souvislosti, toliko k nicemu jesti. Postoj na druhe strane ulice, u stejne zdi co vidite pres ni, v ruce klacek a blative koule, ucebnice dejepisu a psychologie odhozene ve skolni brasne stranou, jeste k co nejobjektivnejsimu poznani nevedly. Navic skutecna prediva pravd zna jen Pan Buh. A jestli k nemu ma ted prave nekdo blize, pak je to pan Olser.

6 4
možnosti
TB

Pane Mazal, Vy jste ale demagogRv Pan Olšer o tom, že by Stalin byl bezva chlap nic nenapsal.....Jen napsal ve zkratce to, že tím paktem R-M jednal Stalin racionálně. A to je pravda. Nemorálně, leč v kontextu tehdejší doby racionálně. S tím nic nenaděláte.....

9 4
možnosti
LK

jak napsal jeden kolega kdesi na diskusi, každý chtěl Hitlera nasměrovat tím "správným" směrem dle svého pohledu. Hitler se však nakonec vydal všemi směry a všem se stáhli půlky od Londýna až po Moskvu.

3 0
možnosti
JS

Mazalova histori je take upravena, takze z blata do louze Rv

1 1
možnosti
VPS

Pane Mazale, nestrapňujte se jednoduchými titulky!  

S obsahem Vašeho článku  souhlasím, nic není černobílé.  Olšer to přehlal s Katyní. Ale to, že byl Stalin bezva chlap - tak to neřekl.   S Olšerovým článkem ale ten Váš není v  rozporu - pouze více věcí doplňuje.

2 3
možnosti
MD

Na svete je par 'Olseru' a minimalne stejny pocet 'antiOlseru'. Mozna byste mohli jednou sami sebe 'znasilnit' a domluvit se na pravde stojici mezi vami. TE pro nas. Samozrejme vedle NI je tez pravda Ruska, pravda Nemecka, pravda Polska, pravda Ukrajinska, pravda uplynule historicka, pravda soucasne historicka, pravda ..

3 4
možnosti
Foto

Měl byste jednou napsat konkrétně, co je špatně (a doložit to), a napsat, jak to tedy je správně (a doložit). Jinak je Váš příspěvek zase jen plácnutím.

Pravda je jen jedna, a na ní se nelze domlouvat. Jestliže je bod varu vody 100°C, tak o čem se chcete domlouvat?

Autor uvedl známá fakta, kdežto úvahy pana Olšera netřeba brát vážně - už proslul tím, že uvedl zfalšovaný mezinárodní dokument.

11 4
možnosti
Foto

J62i87ř91í 30K78i42n11d15l

10. 11. 2014 10:27

Vaše historie také je nepravdiváRvRvRv

2 1
možnosti
Foto

O75t10t30o 16Č58e78r71n88ý

10. 11. 2014 10:32

Ty jsou pohledy na historii klíčovou dírkou.

1 1
možnosti
Foto

Chybí ještě "á".

3 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.