Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

ono základem je taková obyčejná věc které se říká slušnost, jenže je to pojem těžko uchopitelný, kolikrát si tady můžete přečíst že " každý slušný člověk by ......." a následuje nějaký názor tedy kdo s tím názorem nesouhlasí není slušný člověk, slušnost máme každý v sobě každý z nás tuší kde je ta hranice která by se něměla překračovat ale přesto je dnes a denně překračována, proč? důvodů je mnoho, od naprosto malicherných až po duševní chorobu, slušnost není zákon, slušnost je stav mysli, někdo ho má někdo nemá

2 0
možnosti
RF

R47o58m53a75n 96F69i92š58e30r

2. 10. 2014 12:30

Když se vám nelíbí zakouřená hospoda, nechoďte do ní. Když se vám nelíbí rasistické a hnusné vtipy, nevyhledávejte je. Když se vám nelíbí FB regulace obsahu, odejděte z FB. Jen se, proboha, už přestaňte starat o to, co by měl a neměl dělat někdo druhý, nic vám do toho není.

3 1
možnosti
BT

ehmm říkáte nestarejte se a vy se staráte,  co je vám potom co se komu nelíbí, kam chodí o co se stará,  je vám potom prd

0 1
možnosti
ZB

Svoboda slova buď je nebo není. Na osobnostní ochranu máme nezávislé soudy, které mají možnost o tom co je na hraně a co za hranou rozhodovat. 

Stránka s morbidními vtipy to nepochybně není a to přestože mně tento humor nebere. a ano blbím vtipem se dá ublížit, ale pokud vám morbidní humor vadí, tak je snad logické nelézt na stránky jemu určené a nechodit do hospody 4.cenové. 

Samozřejmě, že pokud by MF dnes ocitla vtip s Natálkou je to za hranou. Stejně jako je za hranou ho zveřejnit tady v blogu, přestože to adminka blogů beztrestně udělala. Není za hranou ho zveřejnit v Sorry a nebo na těch stránkách kde byl. 

Nevěřím na vtipy, které by se měli zakázat a to přestože mně jich spousta pohoršuje. Takovou snahu, ale považuji za řádově nebezpečnější a zvrhlejší. Navíc neuvěřitelně pyšnou. Kdo koho opravňuje rozhodovat co za vtip je ještě v pořádku a co ne?

6 1
možnosti

J94a43n 36Š68p41a15t71n72ý

2. 10. 2014 11:59

kazdy jsem jiny koukam, vas pri precteni blogu o tech naccich napadla tato dlouha litanie, me - co to je sakra za dementy?. ma to nejspis co delat s moralnimi hodnotami a s vychovou, kterou jsme meli take evidentne kazdy jinou, co?

2 2
možnosti
TB

Moc vám děkuji, že jste si skutečně přečetl můj článek a pochopil jste, co jsem chtěla přesně říct. A napsal jste to mnohem lépe, než já. Děkuji vám

5 7
možnosti
PV

Boehmová, nesmíš se na mě zlobit, ale já opravdu nemůžu za tvůj posranej život

4 5
možnosti
AS

A83d46a28m 49S35t24a12v65a

2. 10. 2014 10:20

To určitě, ale označit esenbáka fízlem, byť v té době argotovým výrazem  pro kdekterého esenbáka, není urážka. To ovšem neomlouvá jiné případné sprosťárny, ani autora té poznámky.

0 0
možnosti
JH

J65a24n 97H11a61v47l72i18n23a

2. 10. 2014 10:16

i kdybych souhlasil, tak je to POUZE VAS NAZOR, ktery se snazite prezentovat jako JEDINY SPRAVNY a kdo nesouhlasi, ten je meneceny tupec....takze za me Rv Zjevne mate potrebu nejake autority, ktera urci dobro a zlo, protoze sam mate problem se zorientovat. Vtipy o popalenem dite jsou ubohe a o autorech si myslim svoje, tim to pro me konci, nepotrebuju je trestat, jsou potrestani dost.......Tenhle Vas slunickovsky pristup povede akorat k dalsi totalite stylem..cesta do pekel je dlazdena dobrymi umysly

10 3
možnosti
PV

sluníčka = fašisti dneška

7 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.