Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Mně bude stačit 28.000 Kč, ty dva tisíce věnuji pro blaho národa...:-)

3 0
možnosti
PBR

myslím, že není moc co dodat k tomu co jste napsal. Mnohdy mě opravdu zaráží s jakou jistotou jsou schopni určití jedinci se dožadovat stejného standartu jako mají ostatní, aniž by se o to sami výrazně přičinili. Ale umím třeba pochopit i nářky Vámi zmiňovaných důchodců, kteří na tom přechodu systému jsou skutečně bití. Myslím, že by se ta generace měla ještě nějak důstojně podpořit, protože někteří mají skutečně bídné podmínky k životu, ale od těch se většinou nářků nedočkáme. S nastavenou rukou stojí ve většině případů právě ti, kteří nebudou mít nikdy dost a myslí si, že se o jejich břicha musí nutně postarat stát a politici, kteří před volbami slibují všelijaké nesmysly..

6 1
možnosti
VH

Jak jsem my, důchodci, biti "na tom přechodu systému"?  V čem se dnešní výpočet důchodu liší od toho před čtvrt stoletím (kromě delší doby, ze které se průměrný důchod vypočítává)?

0 0
možnosti
VH

;-D;-D;-D    Jediný problém: blbci Vás článek nepochopí. Možná je i urazí.

5 1
možnosti
VH

Chápu, pane Denku, Vám se tato poznámka líbit nemůže. Urazil jste se.

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě karma. Jinak tedy - kdyby to opravdu socialisté prosadili, tak by zlotřilí kapitalisti vyházeli dělníky a najmuli místo nich agenturní brigádníky, kterých se netýká minimální mzda ani další sociální výdobytky. Většina z těch agenturních brigádníků by byli bývalí zaměstnanci, kterým by jiné řešení své situace nezbývalo.

4 1
možnosti
JA

Dejte si pozor, pár takových článků a vyhrajete volby.

10 0
možnosti
Foto

Mazal na Hrad! Ich meine es ehrlich! ;-D

5 0
možnosti
Foto

I33v89o 78C11i30l86i51c60h

5. 9. 2014 10:16

Vy si děláte srandu, ale někteří lidé takhle fakt uvažují :-/

8 1
možnosti
Foto

Precizně napsané právě tak, že jedni to pochopí a jiní ne. ;-D

5 1
možnosti
Foto

Kruciální požadavek. Dobře jste to sestavil. ;-D R^

11 1
možnosti
PM

Co na to Větva?

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.