Diskuse

Babiš vzkazuje občanům: "Buď budu vládnout nebo si trhněte!"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děláte to dobře, pane Babiši. Dělat někomu osla jen proto, že za to dostanete zaplaceno (a kolik jich tam takových musíme živit a říkají tomu demokracie), to není hodno muže Vašeho formátu.

3 2
možnosti

On to pan Babis nema lehky. S tim co ma na vyber se da vladnou opravdu jen tezko.

Ale budiz mu dik a slava, ze se po 25 - ti letech aspon snazi dovest tuto zemi nekam.

Vsichni prerd nim bez jakekoliv vyjimky se snazili jen nacpat si kapsy.

1 8
možnosti
Foto

Koukám, že jste mu to fakt uvěřil! Já tedy fakt ne.

3 0
možnosti

:-)....Pro člověka, který využívá k práci každou chvilku, podobně jako Baťa, je za trest poslouchat žvanivého Kalouska a Laudáta při obstrukcích. Mně to stačí sledovat v televizi a jsem z toho na prášky.

Ale proč by to za ty prachy nedělali a hlavně si připadají velmi důležití ! Rv

6 2
možnosti
Foto

Tou jeho prací je čerpání dotací. Chápu, že tomu se produktivitou nic nevyrovná.

5 3
možnosti

R74a96d97e54k 92J29a63r22o68š

22. 6. 2016 16:47

Chraň bůh, že bych byl snad Babišovec, nicméně coby bývalý podnikatel se do jeho "vzkazu" dovedu vcítit. Také bych se vykašlal na to sedět ve sněmovně a musel jen poslouchat ty "bláboly" od lidiček, kteří si povětšinou k byznisu ani reálnému životu ani nečichli...

2 1
možnosti
Foto

Byznysem nazýváte okrádání daňových poplatníků? Pro mně je byznys když realizujete podnikatelský plán, který vám přinese zisk nebo ztrátu podle vašich schopností a odhadu trhu a nikoliv podle toho, kolik vám na podnikání přispěje stát, či jaké zboží nařídí stát vašim zákazníkům proti jejich vůli odebírat.

1 1
možnosti
Foto

V tom, že sněmovna je "žvanírna", má Babiš pravdu! Pravdou je i to, že Babiš není politik, ale jen úspěšný chamtivý podnikatel. To, co předvádějí kartelové parlamentní partaje není politika, ale ubožácké politikaření, politické podnikání za účelem zisku. Já je proto nazývám korporace s.r.0. - společnosti s ručením nulovým.

Občan nemá koho volit. V září "vypustím" seriál blogů k volbám 2016 a 2017, kde se pokusím voličům poradit.

0 0
možnosti

R35a39d37e73k 43J25a35r93o90š

22. 6. 2016 16:50

No, chamtivý... Pokud podnikatel není alespoň trochu "chamtivý", tak prostě krachne...

2 0
možnosti
Foto

H11a13n10a 93V41l16k71o31v14á

22. 6. 2016 16:38

Dala jsem Vám karmu, mluvíte mi z duše. Nechápu kdo ho může volit. Nicméně jste zapomněl na jeden podstatný rys Andreje Babiše - flexibilitu názorových postojů.

3 1
možnosti
Foto

Ale zase na straně druhé, kdyby Babiš vedl své firmy způsobem, jakým vede tento stát "ode zdi ke zdi" premiér Sobotka, zcela určitě by šel jeho majetek a asi 23 000 zaměstnanců jeho několika firem, naprosto spoleklivě do kopru. A tento stát, reprezentovaný právě Sobotkou, bohužel opravdu vůbec nepotřebuje k ničemu žádné pány Babiše, ale právě akorát takové NICMOCHRY, jako je Sobotka a jeho družina přátel z ČSSD...;-O

1 0
možnosti
Foto

Kdyby Bureš vedl své firmy bez státních dotací a bez státem nařízeného povinného odběru jeho zboží, šel by jeho majetek do kopru ještě mnohem rychleji, než kdyby měl Sobotkovy (ne)schopnosti.

3 1
možnosti
Foto

Prosímvás, co to povídáte?

Babiš prostě sdělil, že o křeslo v opozici nemá zájem.A co je proboha na tom? Toto už je alespoň pátý článek, co takovou prkotinu recykluje.

3 1
možnosti

Ty tak mluv o tom, že někdo něco recykluje. Ty máš 2 témata, estébáku, a ty tady omíláš roky. Že se vůbec nestydíš někoho komentovat.

1 2
možnosti