Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Nemáte pravdu, že nebyl sestaven solidní celkový program. Naopak máte pravdu, že Martin Konvička není zdatný v politických šíbrovinách.

Ale ptám se: co je dnes důležitější, % daní a nebo téměř nevratné usídlení muslimů v ČR? Stačí se podívat na Západ a máte odpověď.

6 2
možnosti
Foto

Co je důležité? Mít možnost rozhodovat si o svých sousedech, mít možnost dostat za práci 100 % svého výdělku a mít možnost použít dle svých rozhodnutích 100% zisku ze svého podnikání.

Mít tuto možnost, problém s imigranty by neexistoval.

2 0
možnosti

A nezáleží náhodou třeba víc na konkrétním politickém programu jisté strany nebo hnutí? Spíš než na technickém provedení? Nějak mi není jasná pointa článku.

5 0
možnosti
Foto

Nezáleží, protože každý kdo tvrdí, že tato situace má řešení skrze stát, ten lže.

0 0
možnosti

Vůbec jste nepochopil podstatu věci a důvod vzniku takové strany. Doporučuji vám podívat se do dnešních novin, jaké veselosti pro Evropu opět vymyslela evropská komise a zamyslete se, jakou podobu by podle vás měla mít naše republika treba za pět let . Treba tak jako Brusel , kde je víc muslimů než křesťanů nebo jako Londýn, kde na starostu kandiduje muslim díky vysokému počtu muslimského obyvatelstvo?

6 0
možnosti
Foto

Důvodem je vždy mít rozhodovací moc a být u penězovodů skrz které protékají biliony korun. O nic jiného nejde a na programu ani na nějakých deklaracích nezáleží. Ty jsou jen pro ovce od kterých potřebují jejich hlas a kteří musí věřit tomu, že to tak doopravdy chtějí udělat. Tahle strategie se vyplácí, protože ovečky jsou jednoduché, důvěřivé a lze je snadno zmást.

1 0
možnosti
Foto

Dobré zhodnocení pane Mazal. Myslím si, že po Konvičkovi za dva roky ani pes neštěkne. Ale zas přijde nějaký jiný populista, s jinou mrkvičkou a dav jak oslík potáhne. Bude ještě dlouho trvat než se politická scéna u nás vytříbí a kdo ví, jestli ten čas na to bude, jestli nepřijde nějaký další kotrmelec.

Karma

5 8
možnosti
Foto

J86a95k18u28b 42R21o49t96h

3. 5. 2016 17:15

Partaj bez koncepce, realistického a realizovatelného programu, partaj založená jen na negaci. Nechcu, nechcu nechcu, do parláče se vecpu.:-/

4 4
možnosti
Foto

No, pan Konvička možná prokázal politický amaterismus, ale lídři osvědčených stran zase dennodenně prokazují profesionální šmejdyzmus...

12 3
možnosti

Raději amatéra než profesionální amatérismus v podání současného vládního spolku.

9 0
možnosti

Dobrý článek. R^

10 3
možnosti

Díky moc za mínus, pane Kulhavý. Nepřestáváte bavit, jako posledně. když váš Vůdce před rokem nebo dvěmi roky pištél, že zaplní Letnou a tuto sobotu se vás tam vyskytlo asi dvě stě. ;-D

5 1
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

8 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.