Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Nesouhlasím s tím ,že se prezident naší země ve svém úřadu chová nedůstojně .A i našim jménem podlézá režimům popírajícím svobodu a demokracii .Jestli se to nelíbí ani vám ,prosím nebojte se dát najevo svůj názor . Lenka Dusilová R^

14 5
možnosti
MB

Nesouhlasím s tím, že lidé týrají pejsky v malých panelákových bytech a ven je pouští jen vykadit se na chodník a počůrat kola zaparkovaných aut. Jestli se to nelíbí ani vám ,prosím nebojte se dát najevo svůj názor .

3 5
možnosti
JH

J51o82s28e54f 77H26o90l52a71n

12. 4. 2016 21:18

Na Andělech mě nadchla vynikající Aneta Langerová. To byl zážitek a to je přesně to, co se mi líbí a kvůli tomu se na takové pořady dívám. Umělci samozřejmě mohou kritizovat cokoli a kohokoli, ale v určitých případech nikoli. Představte si, že si zaplatíte vstupenky do Národního divadla dejme tomu na balet Labutí jezero a uprostřed představení vám jedna labuť začne kvákat něco o politice. To se vám asi líbit nebude, nebo snad ano?

16 15
možnosti
Foto

Naprosto přesný zásah.

I když v jednom bruselském divadle se něco podobného stalo v r. 1848. A mělo to za následek revoluční rok.

4 4
možnosti
DB

A proč se divíte, že je prezident kritizován? Naši porevoluční prezidenti Havel, Klaus a Zeman. To je jednoznačně klesající řada. Nevím, zda ten další nebude ještě hroznější, než ten dnešní.

Bohužel jsem přesvědčený, že pokud vybíral prezidenta parlament, bylo to špatné. Ale přímá "lidová" volba je přímo tragédie. Viz to, co dnes na hradě sedí včetně té jeho stafáže. Počínaje prezidentským mluvkou, přes kancléře atd. Rv;-ORv

21 7
možnosti
ZH

Jo, taky jsem změnil názor na "přímou " demokracii. Jestli to takhle půjde dál, tak příští prezident bude buď od Anděla, nebo z Bohnic. :-/

5 0
možnosti
PK

P47a51v43e62l 74K28r23á57l

12. 4. 2016 21:01

Dobře,a musí to říkat tam,kde to lidi uslyší,a to je v televiziR^

3 2
možnosti
PL

P46e22t93r 93L59a81n68g23e75r

12. 4. 2016 20:44

Debata není stav, kdy smějí zaznít jen povolené nebo populární názory.

Zdroj: http://mazal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502537

A co jiného po vystoupení Dusilové vzniklo než debata. Debatuje se o obsahu toho co řekla, o formě a také o jejím osobnostním a uměleckém profilu. I to je součást svobody projevu.

6 1
možnosti
Foto

J97i55ř86í 79L95i82b68e73r

12. 4. 2016 20:44

Co se týče Lenky Dusilové, té neustále fandím. Hledá a nachází. U Davida Kollera si moc uměním jistý nejsem, ale můžu se mýlit. Myslím si, že pokud chtějí říct své názory tam, kde mají pocit, že je sleduje více lidí, tak na to mají demokratický nárok. :-)

3 3
možnosti
MK

Jen bych chtěl vidět,podle čeho posuzujete úspěšnost umělce....co takhle zkusit počet prodaných alb....ale o tomhle tato diskuse asi být nemá.

3 2
možnosti
HM

Podle mě , kdo naštve Zemana, dobře dělá a je hrdina R^;-D

4 5
možnosti
MK

....a Vy si myslíte,že ho to naštvalo ;-D;-D;-D;-D

7 0
možnosti
MK

Je jedno,koho a jak kritizovala. Důležité je jak.Lenka Dusilová se nehřeje na profesní slávě a o to více svítí do nebe zneužití pořadu k vlastnímu zviditelnění.Rád,no nerad koukám na politické debaty kde očekávám ...prostě politickou debatu. Na "Anděly" jsem se díval,protože mám rád hudbu a proto mi připadá ubohé,vloudit se do tohoto pořadu se svými na papírku (asi by si to neapamatovala) cca čtyřmi větami...od věci.

6 6
možnosti
Foto

A to možná bylo impulsivní jednání, nikoliv nějaký promyšlený čin.

0 2
možnosti
Foto

Ta drzost o které píšete, je ovšem také oprávněný a demokratický názor. ;-)

5 2
možnosti
MB

Tady jde o formu, ale to nebudete chápat ještě dlouho.

4 4
možnosti

To myslite jako vazne?

Chválit Zemana je u nás v pořádku, ale kritika je skoro zločin proti státu.

Zdroj: http://mazal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502537

... vzdyt naopak chvalit Zemana je tady od jeho zvoleni pokladano v techto kruzich za zlocin. Cili jeho haneni je pouze pokracovani toho, co tady mame od voleb ... .

4 5
možnosti

Co taky čekat od narůstající hysterie ze strany pravdoláskařů - než její projekci na "protistranu" - aby dokázali svůj "rozum" ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.