Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Mazale, souhlasím, ale až na toho "Vůdce", u kterého jste si neodpustil poznámku, že by mohl "vykouknout".

Já bych z něčeho takového vůbec strach neměl. Víte proč?

Protože takovým "Vůdcem" zastrašujícím svou opozici, ničícím vše na co sáhne, lživými frázemi ohlupujícím Němce a držícím se u moci za každou cenu a zřejmě až do úplného a trpkého konce je dnes paní Merkelová!

A ta už vešla do dějin a hned tak na ni nikdo nezapomene.

0 0
možnosti
VV

Tak nějak čekám, že se někdo z německých politiků omluví. Protože se jasně ukázalo, že tu máme víc rozumu my východoevropští postkomunističtí plebejci.

2 0
možnosti
VJ

Odhaduji, že asi marně.;-)

1 0
možnosti
PK

Němečtí politici šok pouze předstírají, protože si myslí, že se to od nich očekává. Kdyby ten šok nehráli, dali by tím najevo, že s tímhle svinstvem počítali už dávno a rozhodli se to vzít jako "riziko podniku". Pro získání iluzorní "levné pracovní síly" jsou zřejmě ochotni obětovat cokoliv, hlavně ne ze svého.

4 0
možnosti
Foto

Inu, takhle to dopadne, když si lid myslí, že vláda za ně vše vyřeší a udělá.

1 6
možnosti
MK

Pavle, ale od toho si lidé tu vládu zvolili, aby chránila jejich bezpečnost

7 0
možnosti
LN

máte pravdu....jen je třeba ohroženou oblast na celou evropu....včetně nás.....to že se něco podobného neodehrává (zatím) na václaváku...je jen a jen shoda okolností....

3 0
možnosti
JS

Komisariat EU bude v budoucnu resit tuto situaci v evropskych mestech proste zakazem vsech verejnych oslav. Obcane sed doma a sleduj zpravy "verejnopravni" TV s arabskymi podtitulky a mozna se ti nic nestane!

5 0
možnosti
MK

Demokracie a svoboda v Německu skončila právě tím, že se doporučuje ženám, aby se nechovaly jako ženy, jak se mají oblékat a kam mohou chodit.

Máte pravdu, je zcela irelevantní, zda je o čerstvé anebo minulé imigranty. Na věci to nic nemění. Nicméně podle toho co uniklo z německé policie se jednalo převážně o Syřany a jednoho Afghánce a všichni měli u sebe doklady azylantů.

Jenomže tohle se děje v Německu od počátku co Merkel pozvala imigranty do Německa. Jenže to bylo lokálně a tak se to dalo celkem úspěšně ignorovat. Teď už ne a navíc se k tomu přidalo Rakousko, které přiznalo, že u nich se děje to samé

8 0
možnosti
JR

J44a58r32a 76R92a18n36k

7. 1. 2016 18:00

Ona je vylozene nepozvala, ale kdyz uz tam jednou byli.....co jineho? Vracet je mely zeme, kde pristavali v malych lodich uz nejake 3 roky.

0 2
možnosti
JC

Výbuch lidové nespokojenosti v Německu? Si děláte prču, ne...

3 0
možnosti
IV

Chtělo by to sebrat oddíl děvčat, co mají nějaký ten černý pásek, vyslat je společně do každé takové NoGo zóny... ona by ty hochy časem přešla chuť.

4 0
možnosti
JC

Jste velmi naivní. Tihle lidé nejsou jako naši nepřizpůsobiví. Oni jsou zvyklí bojovat a zabíjet. Nejsou to žádní zbabělci, co před přesilou ustoupí. Nemám je rád, necítím k nim žádné sympatie, ale nepodceňuji je - to tedy ani náhodou. Jsou z národů, které nepoznali celogenerační mír už po tisíce roků.

6 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.