Diskuse

Zavírat Konvičku pro pár vět je pěkná hloupost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To se jako má čekat, až jeho stoupenci přejdou od slov k činům? On prostě motivuje k nenávisti lidi, kterým možná nejde o muslimy nebo o kohokoliv jiného, ale jen o nenávist a její ventilaci. A to je na tom to nebezpečné.

0 0
možnosti

J30o68s35e62f 44H23e82j57n51a

25. 11. 2015 22:31

Zdvořilý dotaz. Tušíte alespoň, jaký je rozdíl je mezi podáním trestního oznámení a pravomocným odsouzením?8-o8-o8-o

0 1
možnosti

a zrejme ani netusi, jaky je rozdil mezi zaviranim a odsouzenim.

0 0
možnosti

Jediní, kdo podněcuje nenávist k muslimům, jsou muslimové samotní. 

Možná by je měli zavřít.

9 0
možnosti

Nikdo nikoho nezavírá...komunista Kasudis,který na netu urážel mrtvé české vojáky dostal podmínku.Ta asi čeká i Konvičku,to je stejná liga jako Kasudis,hloupý žvanil.Pokud jde o tyto dva borce,je určitě lepší něco dělat,než tvářit se,že se nic neděje a je vše v pořádku....

2 5
možnosti

Je jedno jaký trest,důležité je ...za co.

2 0
možnosti

Otázka by měla znít..proč se zabývat jeho výroky?Protože to momentálně není IN k výrokům vládních představitelů,Merklové a podobných,kteří nevidí ani na hranice EU,kde Řecko a Turecko prožírají naše peníze,které měly investovat do jiných věcí,např do ochrany "šengenu".

8 2
možnosti

Takové vášně kolem tak obskurní a tragikomické postavy.....

3 6
možnosti

Vzdy musi nekdo na problem ukazat. Nedokazali to, ve vasich ocich dokonali, museli tedy prijit, ve vasich ocich, nedokonali.

7 0
možnosti

Hlavně je blbost stíhat kohokoliv za slova. Eufemisticky jde říci to samé co řekl Konvička a bude to v pohodě. Říkáme, že je demokracie, takže berme na sebe i ta rizika,která demokracie a svoboda slova přináší. Jestliže omezíme slova, nejde již mluvit o demokracii. Demokracie totiž není o tom co je přípustné a co není, demokracie je o rozhodování lidu a berme i to riziko, že lid se rozhodne svobodně pro totalitu. Ale vytvářet totalitu a mluvit o demokracii?

15 3
možnosti

Právě že je nutnost stíhat za slova dříve, než dojde k činům. Ostatně i vy jste tu často šermoval hrozbou trestních oznámení na ty, kteří vás napadali. A teď si představte, že budete chtít obhajovat diskusního kolegu Petříka, aby si mohl říkat co chce a komu chce.

7 7
možnosti

K64a80r35e50l 26J36a54n53d34a

25. 11. 2015 17:12

"...když (Konvička) ve svých komentářích někdy zajde až "na hranu", tak si sám zadělává na problém. Akce vyvolává reakci a intenzita reakce bude rovněž odpovídající síle akce."

Přesně tak. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem s ním celkem souhlasil. Ale čím dál víc mne odpuzuje.

3 1
možnosti
Foto

To ale není jen o odpuzování. Hlavní problém je v tom, že pan Konvička má nabiflované pasáže z Koránu a Hadisů, které neustále opakuje. Jenže už nevidí skutečnou tvář světa a vše co je kolem. A navíc se obklopuje lidmi, kterým jde jen o vlastní prospěch.

6 1
možnosti

Ono, pane autore, nejde o to, že by tyto věty p. Konvička vynesl v afektu ve vyhrocené fb diskusi, jak píšete. On nejen, že je nepovažuje sám něco nepatřičného, on se s nimi chlubí a prezentuje je jako svůj názor a plán (viz jeho blog zde o chystaném interview v LN, toto tam a jeho rozhovor na DVTV). A nepochybně bychom našli jiné příklady.

4 1
možnosti

Konvicka neni jen Konvicka. Konvicka je hodne prehodne lidi. Jen nektere veci formuluji vnitrne i vne opatrneji, aby si sami vuci sobe samemu nezadali,  i kdyz ve vysledku, v okamziku stretu, budou stejne. Fyzicky stret idei neni kava s koblihy. A u islamu to plati dvojnasob.

1 1
možnosti