Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EM

Jsem ráda, že žiju ve století a části Evropy, kdy můžu chodit do zaměstnání, studovat co chci, ačkoli jsem žena. A i když pracuji v oboru, kde je žen pomálu, necítím se znevýhodněna. Předsudky budou vždy, ale to je o tom, kdo je projevuje, ne o tom, ke komu je projevuje. Ať je to muž v ženském oboru nebo žena v mužském oboru. Důležitý je vybudovaný respekt a úcta nehledě na pohlaví. Takže autor má pravdu, i když jsou svými vlastnostmi muži i ženy někdy zvýhodněni, jindy znevýhodněni, každý jsme originál. Povinné kvóty pro počet žen ve firmě nebo politice jsou blbost.

5 0
možnosti
MB

Souhlas ... Howgh R^

2 0
možnosti
PN

P45e62t81r 59N96o47v72á59k

4. 8. 2015 7:24

Prokletí dnešní doby má jméno neomarxismuz a jeho sociální inženýrství - absurdní divadlo okolo "genderu" je pouze jedním políčkem z mozaiky tvořící dnešní pomatenou socialistickou Evropu. A Dýnstbír je jejím přímo učebnicovým představitelem.

7 0
možnosti
JAZ

Proč se říká gayové a lesbičky???  Pokud vyváženost tak gayové a lesby, nebo gayočkové a lesbičky.

0 0
možnosti
JAZ

Třeba kvóty na to, aby protlačili více bab do politiky. Nesmysl. Prostě stručně - když tu babu tam nikdo nezvolí (a kandiduje jich dost od úrovně zastupitelstev měst až po parlament), tak  jednoduše nedostala určitý počet hlasů a nemá tam teda co dělat. A když se feminám podařilo genderově vyvážit, tak odešli se zkřivenou hubou, protože jim pojišťovny dorovnali výši pojištěneckých poplatků jako mužům. A tak můžeme jít dál - ženy s krumpáčem,v dolech,konstruktérky aut, slévárny atd...... Dientsbier je populistický katolicko-komunistický socan.

0 0
možnosti

Ačkoli se místy vyjadřujete dost "drasticky", musím s Vámi souhlasit. Dále musím ocenit, že opakovaně používáte výraz "v průměru". Sama jsem asi na ženu dost "testosteronová", tj. toužím po úspěchu, jsem sebestředná a soupeřivá (především v profesní rovině), ale beru to jako ryze svůj soukromu "problém"; v životě mě nenapadlo měřit to nějakým "genderem". Chci-li vyniknout (jakože chci), neodvolávám se na to, že jsem žena; jsem občas až nezdravě ambiciozní, ale beru to jako svou osobní věc, nespojuji to s tím, že jsem žena. Nicméně je fakt, že do politiky bych nešla, a to proto, že prostě nechci; kvóty mě urážejí.

A další velkou pravdu máte v tom, že muži a ženy jsou prostě "v průměru" v mnoha ohledech dva odlišné světy a že to neznamená, že jedno či druhé je horší nebo lepší -- je to prostě jen jiné, a přesto to může být stejně hodnotné, rovnocenné.

5 0
možnosti
JK

Pekne zhrnuté.

Už len čakám, kedy nás nejakí genderistickí mudrlanti začnú presviedčať, že medzi penisom a vagínou nie je vôbec žiadny rozdiel...

3 0
možnosti
MV

Prostě řečeno citátem z filmu  Policajt ze školky.

"Kluci mají penis, holky zase vagínu."

S tím ani Dientsbier nic nenadělá !!;-D;-D;-D

7 0
možnosti
RM

Někteří se obáváme, aby s tím náhodou něco nechtěl začít dělat. To už by byl konec :D

3 0
možnosti
MK

Kvóty jsou téměř vždy špatně.

Pokud kvóty v politice,jsem pro,aby byly kvóty i na šachtě.Hezky půl na půl.

8 0
možnosti
RM

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS