Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
XB

Ono se staci podivat jak fr.policie resi silvestrovske podpalovani aut muslimskymi hordami.V roce 2012 to dokonce sef policie oznacil jako kazdorocni kolorit.

0 0
možnosti
LN

budu tu za cynika ale......proč by to frantíci řešili....??....kdyby je pozavírali...tak se o ně musí starat....a to stojí prachy......kdyby byl po jejich...nejspíš by autobusy či vláček přistavili...aby se té sběře zbavili směrem do anglie....nebo kamkoli jinam....

2 0
možnosti
LC

Máte pravdu. A rozumíte tomu, proč je naše policie odchytává u nás?

0 0
možnosti
PS

P92e62t12e48r 65S40m12r58e63k

30. 7. 2015 19:29

To čo sa deje v  Calais, je už nad moje chápanie, myslím Fr. armádu a policajtov. Veď to nieje normálne. 8-o

4 0
možnosti
KA

K13a96r55e92l 58A64d97a48m

30. 7. 2015 19:12

Calais?

Jo to souboj Francie s Anglií. 

Francouzům je to jedno a v Anglii je nechtějí. Takže to nikdo neřeší. Francouzi by skoro byli i rádi, kdyby se do tunelu  nacpali   migranti všichni.

1 0
možnosti
Foto

Všichni uprchlíci Plaváčci, až na malé výjimky, se chtějí nacpat do V. Británie - a přitom její stanovisko je stále stejné - V. Británie žádné imigranty přijímat nehodlá a ani nikdy nebude! Což může znamenat, že je tam naloží na lodě a šupem pošle zpět "domů" (do Afriky a na Blízký východ)??

3 0
možnosti
PT

Divné, my poctivě lovíme imigranty a lifrujeme je do izolace a ve Francii, Itálii, Německu jim volně pobíhají tisíce a tisíce ilegalů a nic se neděje, snad se jenom čeká až se přesunou do svých cílových destinací, kteroužto my hnusní xenofobní a lakomí ohledně sociálních dávek bohudík nejsme a měli bychom dělat všechno proto,  abychom ani v budoucnu nebyli. Snad by bylo dobré i nějak brzdit ekonomický růst, přeci jenom lepší být chudší a bez burek, mešit, kriminality a terorismu než obráceně.

11 0
možnosti
MO

Na co mají Francouzi armádu? Asi jen na slavnostní přehlídky na Champ Elysse?

11 0
možnosti
MK

Na co? Na kapitulace :)

6 0
možnosti
LC

A já k vašemu blogu dodávám: A tohleto by chtělo táhnout na Rusa.

4 0
možnosti
PT

Proboha, a kdy se to tažení mělo uskutečnit 8-o?že jsem to nějak nezaznamenal, to máte zřejmě z ruské televize :-)

0 0
možnosti
AS

A32d91a92m 43S87t43a92v64a

30. 7. 2015 17:41

"....Evropští politici by si měli uvědomit...": Ti jsou schopni hodnotit akorát, jak moc jsou zahnutý banány a co se má nazývat máslem a co ne. Až na pár z nich to jsou všichni  chátra anarchistických aktivistů. Dnešní EU je dědictvím marxistických anarchistů odchovaných násilnickým ultramarxistickým revolucionářem Danielem Cohn-Benditem, který ještě do minulého období byl poslancem EU a kamarádil se s ním Václav Havel.

12 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.