Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K39a81r58e68l 17R85a84d65a

27. 7. 2015 12:37

Základní pravidlo každého gaunera zní: zatloukat, zatloukat, zatloukat. ;-D

Přizná se jen hlupáček, který něco spáchal omylem a stydí se za to. Gauner se nestydí.

0 0
možnosti
Foto

Většina sympatizantů exhejtmance má opravdu "vynikající" argument. Vždyť podvádějí a kradou všichni politici , tak proč by měl trpět ausgerechnet dr. Rath !

Větší pitomost aby pohledal ! Koho už odsoudit než tohoto , u činu přistiženého a z mnoha stran usvědčeného delikventa ?? Vzhledem k jeho plamenným protikorupčním projevům (nejen) v parlamentu a jeho předchozích , nyní už nedokazatelným přečinům považuji trest za mírný !!

7 2
možnosti
Foto

Při jakém trestním činu byl přistížen?

2 2
možnosti

J84a23n 34P76a14l83l47a41s

24. 7. 2015 22:11

Dobrý večer, po propuštění ho asi opravdu žádná partaj nepustí k lizu. Ale nebyl bych překvapen, kdyby si založil vlastní a do parlamentu se dostal.

Jen je mi divné, že ještě nezačal práskat.

2 0
možnosti

Možná je víc prozíravý, než si všichni myslí. Nevím, jenom hádám. A také je nesmírně ctižádostivý a tohle by mu neprospělo - kdyby začal práskat.

3 0
možnosti

Neobhajuji Ratha ani nesoudím, sám si nadělal ostudy dost a nemá smysl to komentovat.

Jen se mi zdá spravedlnost poněkud selektivní.

Kauza Promopro, Blanka, Pandur, Mostecká uhelná, informační systém na MPSV, mýtný systém atd. se odpovědných politiků nedotkla a ani nedotkne. 

Co to prakticky znamená? Pokud někomu nezačnou být nepohodlní, tak jsou nedotknutelní. Nebo když jsou částky o řád a více vyšší už v tom jedou všechny strany?

5 5
možnosti
Foto

Spravedlnost dosáhne tam kde se najdou důkazy proti konkrétní osobě a prokáže se konkrétní provinění.

3 0
možnosti
Foto

Přiblblý smích uvolňuje emoce a prospívá uvolnit natvrdlou psychiku.

1 1
možnosti

Tak proto se na tom kolotoči tak smějete.

3 1
možnosti

A co jste říkal v minulosti na Vondrovo vystoupení, že o akci vůbec, ale vůbec nevěděl a jak se u toho "chytře" tvářil. Prostě kdo umí ten umí....A uvidíte pěnice Vlastička co nám zahraje.;-)

4 2
možnosti

... akci Promopro.....

3 1
možnosti
Foto

Zajímavé, že David Rath, který byl zadržený se 7 Mega v krabici od vína (což není trestné) je pro naše křesťany tím největším padouchem (nad Davidem Rathem se nejvíce pohoršují právě naši křesťané), ale případ Nagyová-Nečasová, která obdržela "dárky" v hodnotě 10 Mega a úkolovala tajné služby je bez viny.

A případ PROMOPRO, kde nebyl odsouzený žádný státní úředník a kde se jednalo o podstatně vyšší částky než v případě Rath, též naše křesťany nijak nepohoršuje.

Jen bych se rád někde dočetl, koho David Rath vlastně okradl. Pokud zakázky nebyly předražené a na Davida Ratha žádná firma nepodala žalobu pro úplatky, tak je celá tato záležitost poněkud podivná.

5 8
možnosti

Petříku, kdyby se Dominik kardinál Duka, choval stejně jako Rath, měl bych pro něj stejná slova. Ano, nosit sebou sedm mega v krabici trestné není, ale ten soud nebyl o tomto.

10 2
možnosti
Foto

Kňučí jako pes. Aspoň prohru kdyby přijal chlapsky. NechutnéRv

14 4
možnosti
Foto

A bodejť aby "drát" (Dr.Rath) nebyl naštvaný. Mnoho jiných a jemu neznámých kolem něj si vesele uplácejí a kradou jako straky a nikdo je při tom dodnes nechytil a možná ani nikdy nechytí. A zrovna Rath si normálka jako vždycky jde s krabicí a policajti ho přitom najednou lapnou! No, není to smůla??

6 3
možnosti

J22a60r58a 97R73a22n62k

24. 7. 2015 18:06

Ma pravo je udat, pokud neco zleho vidi;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.