Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M97i87l77a32n 96K48o43s

10. 7. 2015 16:31

No toto jste po...l.  Nic víc k tomu nelze. Snad jen ubohost nevědomého.:-)[>-]

0 0
možnosti
DV

D84a94v32i28d 43V86l55k

2. 7. 2015 11:49

R^R^R^R^ A máte dištanc;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SN

:-)  ....Vážený pane autore! Jste samozřejmě vzdělaný člověk, už také nejste nejmladší a měl byste proto disponovat dobrou pamětí .  Babiš se od svých juniorských let pohyboval v zahraničí, studoval na zahraničních školách! Čili...není to žádný hlupák !  Pak pracoval hodně roků, jako obchodní zástupce snad v Maroku, zodpovědný za dovoz fosfátů. Mělo by Vám i některým diskutérům být známo, že kdo se pohyboval v kapitalistickém světě, toho StB pravidelně "vytěžovala" a učinila o tom záznam. Měli byste také vědět, že i naši přední státníci projeli  a prostudovali za " totáče" polovinu světa a záznam žádný. Prostě...dovedli se ve spolupráci s gen. LOrenzem  a novým ministrem vnitra Sachrem postarat! Pamatujete haldy hořících záznamů na mezích, které tam vozila nákladní auta?  Já ano. Ti co tam byli jsou čistí, aniž by se museli o svou čest soudit. Porovnejte si to ve svých hlavách. Co Babiš řekl, nebo neřekl si musí srovnat se svým svědomím. Já mu fandím, protože se konečně něco hnulo, to nám dokazuje několikrát denně ve svých vystoupeních Kalousek, se svým minulým strašákem Řeckem a nabídkou spolupráce s komunisty ! !!!!!!

2 0
možnosti
JC

K tomu "vytěžování", jak píšete - včera jsem s kolegou byl na poměrně dlouhé cestě a tak jsme v autě povídali. On, sám dost velký antikomunista, mi vyprávěl, jak byla u nich na návštěvě někdy v sedmdesátých letech jeho teta, otcova sestra, která žije v USA. Otec pak jel za pár let za ní tam na návštěvu a vyprávěla mu, jak byla po návratu z Československa podrobně "vytěžována" FBI. Prostě musela vše popsat, bylo to zdokumentováno a ona to podepsala. Kdo si myslí, že nebyla už v nějakých seznamech, je bloud.

A tak to bylo na obou stranách. Ta hysterie s "estébákama" se objeví vždy, když se to někomu hodí. Tady byl "vytěžován" naprosto každý, kdo jel do "kapitalistické" ciziny, za jakýmkoliv účelem. Kdo tvrdí, že ne, lže. Příbuzná dělala v jednom velkém pražském podniku, vyprávěla, fungovalo to perfektně a psát "zprávu ze služební cesty" musel každý, kdo jel i jen do Maďarska na nějaký bezvýznamný strojírenský veletrh. O zprávách ze "západu" ani nemluvě. I disidenti tam byli hojně zaměstnáni a psali a psali ... Zprávy (kopie) se posílaly na zamini a na vnitro. Seznamy se doplňovaly. Tohle je skutečnost a takto to dělali i v USA, ta teta to potvrdila a není žádný důvod jí nevěřit.

1 0
možnosti

Nojo, ale kdo vlastně sepsal ty "stohu dokumentů"? Nebyli to snad také příslušníci StB?

0 0
možnosti
Foto

Budete se divit, ale ano. Kdo jiný by to, podle Vás, měl udělat?

0 0
možnosti
MC

R^Sametový očistec bohužel nemá ve svém zájmu, se svou vypočitatelnou mravní soudružskou vyspělostí prosvítit ty nejrovnější buditelé komunismu.

0 0
možnosti
Foto

A teď prosím ještě vysvětlete, jaký by to dnes, 26 let po sametu, mělo smysl.

Ten, komu bylo v roce 1989 40 let, je nyní 66. Takže za chvíli...

Good Bye Lenin.

1 0
možnosti
Foto

Jenom malá poznámka. Autor, jak jsem pochopil, je vědcem.

Proto by si neměl plést hodinky a holínky, i když obojí se natahuje. 

Píše: "Tak jsme se konečně dočkali - slovenský odvolací soud potvrdil, že bude místo stohu dokumentů věřit výpovědím dvou bývalých agentů, které si Babiš k soudu přivedl, aby svědčili v jeho prospěch. Přece STBáci by nikdy nelhali..."

Takže moje poznámka je, že tito dva pánové, dříve soudruzi, nebyli žádní agenti, nýbrž kmenoví příslušníci StB.

Takový nepatrný a nevýznamný rozdíl, že?

1 0
možnosti
Foto

Teď jsem v diskuzi dojel až dolů, na konec a zjistil, že pan Mudra to už napsal.

Takže to tu je dvakrát. Sorry.

0 0
možnosti
JH

J48a57n 64H92a89n56á81k

1. 7. 2015 17:47

obyčejný populistický pozérský slint.

Hezký den

2 6
možnosti
VK

Karma!

Mimochodem, pod článkem o očištění Bureše na tomto serveru jsem upozornil na některé souvislosti diskuse s tématem a byl jsem smazán horlivými adminy, kteří se chtěli zavděčit svému chlebodárci Burešovi. Samosebou práskal kremlin Odrazil.

2 2
možnosti
Foto

Musíte psát kultivovaně, pane správče..

0 0
možnosti
Foto

Ono je to úplně jedno, co prohlásil soud. Pokud si jej lid zvolil, dal jasně najevo, že jej minulost ani jeho morální profil nijak nezajímá.

4 0
možnosti
Foto

J47a88n 71P75e32c75h56a

1. 7. 2015 16:57

To máte pravdu. Možná by nebylo od věci zamyslet se nad selektivním volebním právem. Jestli by se nemělo znovu zavést. Lid zvolil nejen Babiše, ale i hulváta Zemana.

3 4
možnosti
MM

Jen několik upřesnění. Ti svědci nebyli agenti, to byl jeden místní bloger, ale příslušníci StB. A Radmila Kleslová není dáma.

2 0
možnosti
VK

Hermanek není bloger, ale matlal a práskač.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS