Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Ono to ještě bude chvíli trvat. Merklová s Holandem totiž hrajou o vlastní voliče. Těm naslibovali hory doly, a potlačili skeptiky, kteří od začátku tvrdí, že Řecko se bez odpisů zachránit nedá, že jen zase cpou prachy bankám. A veselo bude v Bundestagu, protože bez třetího paketu se Řecko neobejde a ten bude muset schválit Bundestag. A i ve vládních stranách se už šikuje tvrdý odpor. :-/

0 0
možnosti
Foto

Dohodli se, že se dohodnou. To je perfektní. Mi to spíše než telenovelu připomíná pacienta s rakovinou, který dostává už jen opium, aby vydržel bolest. Potom pozůstalí řeknou, že to bylo pro něj vysvobození.

1 0
možnosti
PV

k tomu neni co dodat. snad se jen podivit, zda-li jsou ti politici opravdu tak hloupi?

2 0
možnosti
JT

Vsak Recko uz jen vydelava na uroky. Odpustenim jistiny by veritele o ty uroky prisli. Takhle maji jistou rentu, temer na neomezenou dobu.

1 0
možnosti
ZH

Momentálně Řecko platí nižší úroky mež Francie.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.