Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J83a11n 48R53á41ž

17. 6. 2015 22:56

Otázkou dnes je: Proč se bruselští levičáci tak bojí názorů občanů. Co jiného je panická hrůza evropských "věrchušek" z občanských aktivit a t.zv. populistických stran. Copak si neuvědomují, že vládnout pomocí byrokratických nařízení nemůže dlouho vydržet a současný plán s oddálením konce jejich systému evropské vlády vyvoláním problémů s nelegály je nereálný. Jen to jejich pád urychlí a průšvihem je, že ti, kdo je nahradí si s demokracií lámat hlavu nebudou a přesto budou mít většinovou podporu.

Řecko nebo iracionální jednání ECB nebude příčinou konce socialistického snu o internacionální Evropě. Budou to nelegálové plánovitě zaplavujicí Evropu, kteří zničí Evropskou unii.

0 0
možnosti

J36o81s89e96f 73P88a75r16á54k

17. 6. 2015 20:20

Karma. Ale ti jednodušší, z řad pana Okamuru a Konvičku, to nepochopí. Tady platí to biblické: blahoslavení chudí duchem...

1 1
možnosti

On čas ukáže, kteři vlastně jsou ti "chudí duchem". Ale blahoslavení asi pak nebudou. ;-)

1 0
možnosti

J53a64r55a 63R42a82n57k

17. 6. 2015 18:50

Tady jsou u clanku zajimava videa s desitkami opustenych lodi, domnivala jsem se, za je okamzite nici, rozhovor s "profitujicimi prevadeci" a s makedonskou omudsmankou:

http://www.bbc.com/news/world-europe-24583286

0 0
možnosti
Foto

Tisícovka imigrantů opravdu není takovej počet, aby si je domů nemohli rozebrat jejic solidární zastánci...

7 0
možnosti

J50o40s32e30f 58P85a54r69á61k

17. 6. 2015 20:39

Pochopit jednoduchý text je ulohou v základní škole. Kolik tříd jste "vystudoval? Nápověda: praotec Cech nebyl G. Husák.

0 1
možnosti

Kazdej ubrecenec pouzivajici tzv. sikmou plochu bude rvat vlastizrada, protoze poplatne svy frustraci vidi nejhorsi scenare a uvazuje mimo casovou osu. Tak to bohuzel je.

2 0
možnosti

..... bych pravdu řekl, mě ho skoro líto nebylo vůůůbec,- otestovat "humanismus" v praxi může hnedle v prosinci na důchodcích,- proč enem jednorázově 600,-Kč, - proč nééé 1000,- 2000,- ..... jéžíšek přející !

2 0
možnosti
Foto

O30t40o 59K20o81s23e24č41e22k

17. 6. 2015 16:39

Nemám nic proti migrantům, ale nevychází mi kupecké počty. Máme málo domovů důchodců, málo socialních bytů,

malou kapacitu azilových domů, nejsou peníze na důchody a invalidní důchody. Málo peněz na zdravotnictví a jiné.... . Z čeho to vláda všechno zaplatí, když ještě chce snižovat dluhy ???  Já navrhuji rozpustit Evropskou unii a tím ušetřit miliony z jejich platů. No a mohli by být chybějící peníze na uprchlíky a další výdaje.

3 1
možnosti
Foto

Mohla by snížit nebo zrušit důchody.  Nejdůležitější jsou peníze na jejich výplaty a projekty a až pak to ostatní.

2 0
možnosti

Jakmile přïstoupíme na samotný proncip, že je tady budeme přijímat, tak už se dala do pohybu lavina a nikdo ji nezastaví.

Mně by tisíc lidí v podstatě také nevadilo, přestože si nedělám iluze, že by byly přínosem. Ale budiž: Živíme jiné neproduktivní lidi (pro cenzora: míním tím notorické lemply, kteří jsou v každém etniku, nebo kriminální recidivisty apod. a nijak to nevztahuji na etnický původ), uživíme i tuto tisícovku.

Ale jakmile to začne, tak už to nikdo nezastaví a do třiceti let jich tady máme půl milionu.

Ono ani v tom Mnichově nešlo tak dalece o SUdety. Kdyby bylo možno skutečně mít zachránit za cenu obětování SUdet, tak by se o tom dalo i uvažovat. Ale rozumní lidé (včetně mnoha lidí ve Francii a ve Velké Británii) už tehdy vidělo, že to nikam nepovede, prootže jakmile se tohle podepíše, tak to bude definitivní spuštění laviny. Proti Mnichovu byli i mnozí Francouzi a Britové, kterým jsme sami o sobě byli totálně lhostejní. Ale věděli, co to znamená pro budoucnost.

Já zase vím, co znamená pro budoucnost, jestliže oficiálně a dobrovolně přijmeme první Afričany.

15 0
možnosti

...jak to byl s jezinkami...???..jen prstíček si ohřejeme....a už to jelo....

...jen tisícovečku vám sem šoupneme....a ..za hory za doly...mé zlaté parohy....

...a kdo by vlastně mohl být vlastně tím elenem zlatohřívákem...???

15 1
možnosti
Foto

Kapacita všech uprchlických táborů v ČR je asi 700 míst a v současné době nejsou tato zařízení samozřejmě úplně prázdná, což znamená jediné, že je bude ČR teprve snad stavět. A pokud je stavět nezačne, plánuje snad naše vláda ubytovat imigranty do hotelů??

8 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.