Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sám jsem napsal blog, kde jsem upozornil na podobnost mezi španělskými hnědými či černými slimáky, které jsem poprvé viděl u Frankfurtu před dvaceti lety a díky tomu, že se na ně Němci vyflákli, jich mám plnou zahradu a imigranty, kteří jsou také zatím jen v Itálii, Francii a Německu a nemusí dlouho trvat a budu je mít taky v zahradě. Tento blog se nedostal ani do Hyde Parku a byl rovnou zrušen. Takžeuž nejen Romové, ale i imigranti jsou hloupě hájení.

0 0
možnosti

Na netu obecně se toho na o lidech najít poměrně dost a to ani nepotřebuji Facebook a další soc. sítě. Mnohem jednodušší to mají ti, kdo mají jméno neobvyklé. Ale hledejte něco na Jana Nováka, když má v ČR stovky jmenovců.

0 0
možnosti

No, obrana proti zneužití osobních postojů je zřejmá z věty v článku: " Dnes na sebe skvěle donášíte vy sami - pokud tedy nežijete někde v jeskyni, kam ještě nedorazil internet."

Ano, je to prosté, nemusím sice žít v jeskyni, ale z pohledu sociálních sítí je právě potřeba chovat se jako bych žil v jeskyni. Tedy, používat je minimálně, s velikou obezřetností, ne jak to dělají dnešní mladí, kteří zavěsí na síť i to co měli zrovna k obědu. Pak se o 10 let nestačí divit.

2 0
možnosti

P88a91v11e40l 88K14u82l98a

16. 6. 2015 8:38

Když tam vyvěsí guláš se šesti, tak co ?;-)

0 0
možnosti

Je třeba si uvědomit tři roviny a to nezaměnitelné:

1) úřední osoba je jí i pokud se vyjadřuje v soukromí. Jako úřední osoba se pan mluvčí neprojevil jako rasista, ale jako diletant tím, co napsal. V tomto smyslu je reakce jeho nadřízeného, který jej odvolal  logická, i když platí bod číslo 2:

2) pokud nadřízený konstatoval, že byl s mluvčím dlouhodobě nespokojen, ale pokud mu dříve nic prokazatelně nevytknul a nepokáral jej a reagoval až nyní, pak se i konání nadřízeného jeví jako účelové a diskriminační a měl by být odvolán.

3) ve své podstatě, dnes již bývalý mluvčí soudu popsal všeobecně známá fakta. Tato fakta platí - Cikáni se dopoučtí minimálně přestupku, znečišťují veřejné prostranství (kašnu). Nevím, zda do ní i kálejí, zřejmě na to nejsou důkazy.

Co je ale podstatné - na základě anti pseudo rasismu je postihováno pojmenování faktu bez ohledu na podstatu věci. Americký policista má předem obavu při kontrole černocha, aby nebyl obviněn z rasismu. ¨V Čechách je to to samé.

A tak prohlašuji, že o cikánské populaci je všeobecně známo, že zneužívá ve značné míře (ne všichni) sociální podporu, její příslušníci se ve srovnání s necikánským etnikem mnohonásobně živí drobnými krádežemi a většinovou společnost terorizují hlukem, odpadky a i fyzickým napadáním. Nejsem státní úředník, jsem prostý občan. Pokud jsem tímto prohlášením porušil zákony tohoto státu, trvám nha tom, abych byl obžalován a souzen !!

BODKA

4 0
možnosti

..jen poznámku...osobně bych doporučil nahradit jazykově zavlečený tvar..."BODKA"...klasickým  a jednině správným českým...."HOWGH"...;-)

1 0
možnosti

T97o92m23á66š 43B53í50l30ý

15. 6. 2015 20:38

Tak asi takhle:

BIO Romovka Lehce rozpustná kávovina s čekankou. Romovka se vyrábí z praženého kořene čekanky. Je používaná jako chutná náhražka kávy s vysokým podílem výživných látek, bez obsahu...;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Byla v hnědočervené papírové krabici s nápisem KARO a všichni jí říkali cikorka.

0 0
možnosti

...kdyby se držel   -Pravidel Českého pravopisu- kde je cikán na str.109.....

0 0
možnosti

P79a91v75e67l 96K37u28l92a

15. 6. 2015 19:44

Většinou s vámi souhlasím, ale tentokráte ne. Když někdo neví, co si v pozici, kterou zastává, může dovolit, tak tam nemá co dělat. :-)

8 2
možnosti

...ano prezident lhát může....prezidentův mluvčí lež dalším lhaním krýt a zamlžovat může....ale mluvčí soudu .....je na to malý pán...

3 0
možnosti
Foto

Mluvčí Nejvyššího soudu vlezl do diskuse, kde se to hemžilo rasistickýma urážkama, a sám tam souhlasně přispěl. Jestli je výraz "cikorka" moc nebo málo, je v téhle souvislosti vedlejší. Šámal se ukázal ne jako rasista, ale jako diletant, kterej nechápe, že i po večerech na internetu reprezentuje "Nejvyšší soud" a nemůže proto kdekoli nezávazně plkat jako štamgasti ve čtyřce u piva nebo oslíci na idnes-blogu. Vyletěl plným právem.

9 9
možnosti

P25e69t45r 95P51e49t57r26o92v

15. 6. 2015 20:02

Tak. Jen malá oprava - Šámal je šéf, mluvčí je Knötig.

4 0
možnosti

velice nenavistny clanek. Snazite se o zlehceni problemu se psani slov jako je c... a navicjeste mate tu drzost rikat ziviteli co by si mel ci nemel myslet. Jste tu od toho abyste nemyslel ale psal. jasne?

Byt Vas nadrizeny jste okamzite propusten.. poslete mi na neho mail a budem to resit podobrem.. (snad)

0 1
možnosti

..vy se bojíte i jen napsat slovo ... CIKÁN....ale hned byste propouštěl lidi z práce....?8-o

..a ..račte prominout při vašem vzdělání...ale můžete mi laskavě sdšlit co z vašeho spojení...cituji...."...mate tu drzost rikat ziviteli co by si mel ci nemel myslet."...konec citátu....je podmětem....???

7 0
možnosti

Hezký večer.

Jako veřejný činitel a veřejná osoba nemá se tak vyjadřovat . Howgh.

Takto se můžete bavit Vy strejcové tady.

5 4
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.