Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

opustit potápějící se bárku? jako že vyskočíme a hrdě se utopíme sami?

1 0
možnosti

Antikarma. Největší výhodou členství v EU je přístup na velký bohatý trh. Pamatuje si ještě někdo dobu, kdy tady byli zemědělci likvidováni tím, že EU se sem zbavovala svých dotovaných přebytků, ale nedovolila přístup na svůj trh ? Další výhodou jsou samozřejmě dotace, lepší čerpání zvedlo hospodářský růst o 1%.  Jsou i politické výhody, evropská legislativa nedovoluje např. znárodńování, ale omezuje i nebezpečí neoliberálních experimentů.

1 0
možnosti

Ještě bych dodal... Nesmyslné je také dělat přehnanou paniku ze státních dluhů. takové Japonsko má vysoké dluhy, přesto to neznamená, že je před státním bankrotem. Dluhy vlády jsou aktivem občanů (vkladatelé bank a akcionářií bank). Existují chudé státy s nízkým dluhem a s chudými občany. Mají se lépe než v Japonsku ?

1 0
možnosti
Foto

J31a40n 67P97e95c93h86a

2. 6. 2015 23:53

Karma R^ Vedení EU je čím dál tím víc odtrženo od reality. EU funguje špatně, zabývá se kravinami, jako jsou různé genderové kvóty a zcela nesmyslné předpisy, a řešení důležitých věcí odsouvá. Žije z toho příliš mnoho úředníků a všelijakých papalášů, kteří o svůj kšeft nechtějí přijít. Jestli se něco rázně nezmění, pak je na pořadu dne i vystoupení z EU. Tak holt zase budeme s sebou do zahraničí vozit cestovní pasy...

0 0
možnosti

J75a20n 35P94e58t50r27u79s

2. 6. 2015 21:58

A když opustíme EU, tak přestanou imigranti ve velkém připlouvat z Afriky do Evropy? To asi ne...

2 1
možnosti

Ať si pak připlouvají, ale nikdo nám je nevnutí....!

2 0
možnosti

Nápad to je dobrý. Ale cizina vlastní naši zem, takže to nepůjde.

0 0
možnosti

I81v95o 89B71o81u28š32e

3. 6. 2015 1:22

Jaka cizina?;-D

0 0
možnosti

... Málokdo pociťoval radost, že by měl ručit za cizí dluhy, zejména pokud je nasekala bohatší země... Tak přinejmenším voliči TOPky i ČSSD se nemohou dočkat až začneme platit cizí dluhy v turbo režimu.

0 2
možnosti
Foto

Přijímání a rozšiřování společné měny se děje unáhleně, překotně a nerozumně. Nemyslím, že bychom se do toho měli nyní zapojit.

Stejně nerozumné, neboť nedomyšlené, je volání po vystoupení z EU.

2 0
možnosti
Foto

Tak ji opusťte, nabízí se řada zemí, co v EU nejsou a tudíž se nepotápějí. ;-D Zkuste třeba Venezuelu.

2 1
možnosti

Zkuste si sundat z těch brýlí klapky.

0 0
možnosti

J70a66n 87R21á10ž

2. 6. 2015 19:09

O "vícerychlostní" EU začínáme už slyšet i od politiků států silné trojky (Německo, Francie, Británie) Tlak VB na reformu EU proces urychlí.

Tak jak ještě nedávno bylo téma Řeckého bankrotu a jeho odchodu z eurozóny naprosté tabu, tak dnes je předmětem seriózní diskuze ve Frankfurtu i Paříži.

Vývoj destrukce původní socialistické ideje internacionální "velké Evropy" nezadržitelně pokračuje a bruselští byrokratů to ví.

A jako ustupující armády ve válce ničí výbušninami vše, aby nic použitelného po nich nezůstalo, tak neomarxisté z Bruselu chtějí po sobě zanechat "nepoužitelnou" Evropu organizováním invaze nepřizpůsobitelných primitivů a muslimských teroristů.

Už jen zásah "vyšší moci" může Evropu zachránit před dědictvím po neomarxistech.

4 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.