Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Souhlasím, že pokud arabové dodržují naše zákony a stavějí si na svých pozemcích sídla, nelze jim stavět nadstandardní překážky. Ve stavebním řízení se mohou všichni účastníci vyjádřit a podmínit svůj souhlas nějakými výhradami. Pokud budou výhrady opodstatněné, stavební úřad je s velkou pravděpodobností uvede ve svém rozhodnutí.

Všichni občané by měli mít na paměti, že tato doba je především o podvodech a podle toho by měli dohlížet na své zastupitelstvo - permanentně prověřovat jeho záměry, a to nejen v Mariánkách

0 0
možnosti
EP

Není potřeba nic vyvlastňovat. Stačí jen postavit hned vedle vepřín, gay bar a všude vyvěsit karikatury toho jejich pedofilního proroka.

0 1
možnosti
JS

J28a22n 36S83í38d78e96k

25. 4. 2015 11:35

Tepličtí turisté skutečně nejsou jako IS. A jak to může vědět? Oni skutečně mohou být slušní, ale když se mezi ně infiltruje pár těch IS, tak arabové i když to vědí, to nenahlásí. Arab nikdy neudá Araba.

0 1
možnosti
SM

Amici dostavaji informace od koho? Udavaji se taky.

0 0
možnosti
MT

Jenom mam obavy, jestli se jim tady bude libit, teda tem kteri tady zustanou prechodne natrvalo, a co bychom mohli udelat na zprijemneni jejich pobytu ?  8-o

0 0
možnosti
PM

P88a64v14e50l 43M55a57c16h

25. 4. 2015 4:34

Jak sam autor pise:

Aby demokracie přežila, musí své zákony důsledně vymáhat, a nesmí se dělat nikomu žádné výjimky. Pokud ale někdo demokraticky stanovené zákony dodržuje, musíme to respektovat. Opět nesmí být žádné výjimky.

Problem je ten, ze ve vsech zemich kde muslimove ziji v okamziku kdy jich je vice si vyjimky nejen vyzaduji ale i vynucuji a to je neco, o cem se pan autor vubec nezminuje. Jestli to zamlcuje z neznalosti anebo to dela schvalne bohuzel nevim, ale tak to je ve vsech neislamskych zemich kde muslimove ziji. A to je OBROVKY problem se kterym si ani jedna z hostujicich zemi nevi rady. Pane autore nebudte zaujaty a priznejte, ze tim, ze nektera zeme dovoli muslimum se tam pristehovat si jen vytvori neresitelne problemy na radu generaci dopredu jako v zapadni Evrope.

4 1
možnosti
MT

"Vynucuji", protoze ten stat, ktery to ma po nich pozadovat a zajistit, jim to povoli a nedela NIC. ABSOLUTNE NIC! Takze vina je na strane strany a vlady ktera ve state vladne. TAM je ten zakopany pes.

1 0
možnosti
PT

To je zase známá  demagogická pohádka o tom že jsou zlý nacisti,  kterých se musíme bát a hodní nacisti,  kterých se bát nemusíme.

Ale na takovéto pohádky věří jen malé děti nebo dospělí spoluobčané s poněkud jednoduchým rozumem. Rv

9 1
možnosti
TP

A pouze superinteligentní vyspělý nadčlověk Tesařík dokáže dvěma větami odsoudit a zaškatulkovat více než miliardu a půl lidí. Jste hrdina pane, my spoluobčané s jednoduchým rozumem se za sebe stydíme a k vám vzhlížíme. Doufám, že budete kandidovat v dalších volbách na prezidenta, byl by to ohromný přínos ...

3 0
možnosti
JR

J51a28r24a 86R21a47n17k

24. 4. 2015 20:12

Budu reagovat pouze na Teplicaky, urcite nepatri mezi ty, kteri volaji po potapeni lodi i s emigranty, kdyz uz rozrodali sve pozemky 5. kolone.

0 0
možnosti
Foto

Já bych to tak mírumilovně neviděla.

4 1
možnosti
EP

Argumenty pro změnu došly?

0 0
možnosti
DK

Pokud by bylo zakazano prodavat pudu obcanum mimo EU, tak to poruseni demokratickych principu neni...Samozrejme toto jiz nelze uplatnit na tuto situaci. Treba v miste bydliste tech novych Teplicanu to tak je. Muzete si tam sice koupit pozemek, ale nemate na to zadny narok a bud vam to schvali nebo ne (a taky si ho nemuzete koupit kdekoliv). Takhle by to melo fungovat i zde. Nikomu to nezakazuje si tam ten pozemek koupit, pouze omezuje.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS