Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Špatný článek.Podporuje v podstatě existující a to tučný úplatek.Růžička by měl být i před mistrovstvím světa odvolán, pokud sám neodstoupí.

To se na něho bude v TV dívat? Co si o něm budou myslet hráči? Nahradit jakýmkoliv trenérem, třeba jen na MS. Trenér by měl být i morálním vzorem.

2 2
možnosti
MK

Nebudeme se dívat na něj,ale na hokej a co si o něm budou myslet hráči? To nechte na nich.

0 1
možnosti
MK

M62i49l54a52n 14K87e73s40l

18. 4. 2015 0:42

Zdá se,že i Růžička má něco jako poslaneckou imunitu.Poslanci v parlamentě a Růžička na stadioně mohou dělat beztrestně jakékoliv levárny.

2 2
možnosti
MK

Bohužel,je to ve sportu běžná praxe.....tím to neomlouvám,ale udělat z toho aféru před domácím mistrovstvím může jen blbec s úmyslem.A to z mého morálního hlediska je stejně opovrženíhodné. Doufám,že pokud bude odsouzen a to i morálně ten,kdo ty peníze přijal,odsoudí veřejnost i toho,co peníze dával.Dle mého názoru je horší ten,kdo korupční prostředí vytváří,než ten,kdo ho využívá.

3 2
možnosti
JK

Máte to nějaké doplantane.Kdyby Růžička chytil oba Palaščáky za límec a vyhodil, kluka jako lempla a starýho jako úplatníka nic by se nemuselo řešit. Jaké pohnutky nutily Růžičku natáhnout ruku po penězích, když jak trenér musel vědět, že mladý je lempl. Pohnutky to nebyly asi dobré, když peníze neměly doklad, neskončily v účetnictví.Kde máme jistotu, že toto se neděje při sestavování soupisky nároďáku na MS.

9 3
možnosti
JK

Ve sportu to ale úplně přesně tak chodí. Peněz je málo, co projde účetnictvím je zdaněno. Hodně věcí se dělá "bokem". Fakt je úplně běžné, že nějaký tatík zaplatí v klubu opravu kabin. Dělá se to i v nejnižších soutěžích. Ne automaticky jako "plnění", ale pomoc klubu kde třeba synek hraje. Tady šlo o zjevné sjednání výhody. A úplně největší problém je (pokud je to pravda), že peníze zpět šly z účtu pí.Rúžičkové...

0 0
možnosti
JN

S něčím souhlasím, s něčím nikoliv - rozhodně nemohu souhlasit s těmito větami:

"Aby se jednalo o korupci, musela by ta sjednaná výhoda nějakým způsobem porušovat zákon. Proto se ptám, z jakého důvodu by nemělo být legální, aby si hráč vyjednal u klubu nějaké výhody výměnou za sponzoring?"

To potom dle Vás bude legální třeba i to, když si někdo, komu se nezadaří u přijímaček, "koupí" formou sponzorského daru místo na prestižní škole?

Rovněž je nesmysl srovnávat hokej s formulí 1.

2 2
možnosti
Foto

Pokud sponzorské peníze neprošly účetnictvím, tak o nic jiného než o úplatek nešlo.

5 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.