Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tunelovat vlastní stranu, aby neměla na kampaň mi přijde sebezničující. Naopak ostatním stranám nevytýkáte, že nejen jejich rozpočet je neprůhledný a dotovaný pseudofirmami napojené na firmy dostávající státní zakázky, ale zároveň tunelující státní rozpočet. - Rozpočet strany, je pro stranu a každá s ním může naložit jak uzná za vhodné. Státní rozpočet je naopak tunelován, ale nad tím se nijak nezastavujete ?! Mě více vadí tunelování stovek miliard z rozpočtu ČR, který rozhodně nenáleží ani stranám ani jejich firmám, ale je určený pro Českou republiku !

1 0
možnosti
Foto

Vždy budou strany, které bude volit hospoda i kdyby vůdcové  těchto stran udělali cokoliv, tak je bude hospoda hájit.R^R^

1 0
možnosti

Takže nevolit nové strany - rochnit se v tom zasmradlém bahýnku dál !

0 0
možnosti

J46a63n 54H70l32e17d53í29k

30. 3. 2015 16:33

Okamura má dobré nápady, odvolání politiků, referendum, snížení dotací cigánům, ale nezískal většinu, aby návrhy oživil. Tedy i když jeho návrhy se líbí většině, většina raději podporuje utrácivé a zlodějské levičáky.

1 2
možnosti

Přesně ! Když někdo pojmenuje věci pravým jménem je xenofob, rasista, nácek , zloděj atd. Viz Čunek, který udělal ve Vsetíně pořádek s cikánama. Vláčeli jej po soudech, ale Ti, kteří by měli být potrestáni, sedí v poslaneckých lavicích !

0 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.