Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

A co kapitalismus?

Ten odsuzujeme nebo omlouváme?

0 0
možnosti

J96a63n 87Š33p79a12t97n56ý

28. 1. 2015 10:23

ten snasime, lepsi fungujici variantu zatím nikdo bohužel nevymyslel ....

3 0
možnosti
Foto

J11a76n 63R58ý77z64n92a79r

27. 1. 2015 23:35

Komunisté jsou mnohem větší jezinky - bezinky než Hitler.

Jinak karma.

3 0
možnosti
JM

Přesně tak...ale těžko očekávat jiné postoje "evropských politických elit" když hlavní slovo měli nebo mají takoví lidé jako bývalý člen portugalské komunistické strany J.M.Barosso, uvědomělá "svazačka" A.Merkelová a jiní bývalí vyznavači "revolučního nadšení lidu". Úspešně se jim daří praktikovat "revoluci" shora když první pokus nevyšel. Poučili se dokonale, nechávají lidem starosti a na své "socialistické a jiné experimenty" od nich formou všemožných daní vybírají jen čisté peníze. Poučili se, že první pokus, při kterém jim sebrali spolu se svobodou i majetky a tedy i starosti o tyto majetky, odhalil jejich neschopnost starat se o tyto ukradené majetky poctivě a efektivně. Tu chybu už neudělají, ale jejich daňový tlak na všechny se stává neúnosný a přitom potřeby na jejich experimenty jsou neukojitelné...proto ani tento pokus nemůže dopadnout dobře.

3 0
možnosti

hlavní příčinou tohoto stavu je to, že u nás je u moci mnohem víc exkomunistů než exnacistú...

3 0
možnosti
PK

Podle Vás jakékoli úsilí o "sociálnost" byť nevynucené násilím resp. rozbouráním systému je škodlivé. Prostě věříte, že čistý systém a jeho mechanismus bez přerozdělení vše zařídí sám. I Vy naivo. Přitom velmi úspěšné období kapitalismu po WW2 se nazývalo Sozialmarktwirtschaft.

1 0
možnosti
Foto

Bez diskuse: R^

(třetí pokus - server odmítá vložit)

2 0
možnosti
Foto

Nemáte o tom ánunk, popisujete virtuální realitu z médií. Žádný komunis v Česku neexistoval, zde byl soicialismus a to byl sakra dobrý systém R^!

1 8
možnosti
Foto

Tak dobrý, až ekonomicky zkrachoval. A ten váš slavný socialismus zde totalitně realizovali komunisti.

7 0
možnosti
AK

Protože žijeme v nejspravedlivější společnosti všech dob, považuji za správné, že v příštím roce převýší majetek nejbohatšího procenta populace souhrn toho, co vlastní zbylých 99% populace.

Rozdíly jsou dány zřejmě tím, že bohatí usilovně pracují a šetří, zatímco my ostatní jsme líní a žijeme si rozmařile nad poměry...

3 0
možnosti
Foto

Ne to je důsledek státní loupeže, kdy stát olupuje produktivní lidi o více jak polovinu jejich produkce.  Dnes se to blíží již ke 2/3.

1 1
možnosti
Foto

A jak jinak chcete řešit problém chudoby než násilným přerozdělením?

1 3
možnosti
Foto

Problém chudoby dokáže vyřešit kapitalismus, ale bez přívlastků.

1 0
možnosti
Foto

O75t13a21k80a68r 95S49e83k77l

27. 1. 2015 19:22

Situace je docela tristní. Můžeme tomuto blogu dávat karmu a doporučovat příspěvky s podobným zaměřením, ale

uvědomme si , že v čele státu stojí prezident , exkomunista, předseda Senátu je dlouhodobý člen KSČ , v neděli u Václava Moravce debatovali předsedové tří nejdůležitějších soudů v republice - hádejte , v jaké to straně byli před r- 89 ?! Takto můžeme procházet nejvyšší představitele všech "pilířů demokracie"....:-/;-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.