Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M28i17l58a12n 73K42a17s68l

24. 1. 2015 9:30

IDnes se dostala k psychologickým posudkům, na základě kterých rozhodoval norský soud. Cituji:pokud bude soud vycházet z předpokladu, že „paní Michaláková se nepodílela na sexuálním zneužívání“, dá se uvažovat o jejím kontaktu s dětmi, který by však měl být omezený jen na jedno či dvě setkání ročně. No a soud rozhodl o kontaktu dvakrát ročně. Vám to nezní podezřele? Mně tedy jo.

0 0
možnosti
PT

Podivné vyjádření od znalce,  který nerespektuje fakta, tedy že sexuální zneužívání se vůbec neprokázalo.

A podivné vyjádření soudního znalce který doporučuje kontakt s matkou jedenkrát až dvakrát ročně.

Tady i naprostý laik vidí,  že tohle doporučení je jasný úmysl zpřetrhat citové vazby dětí a matky, tohle ovšem v zájmů dětí ani matky určitě není,  to je v zájmu nějakých psychopatů co si z tohohle udělali kšeft a obživu.

1 0
možnosti
JP

J57o93s68e84f 49P68o92t47r

23. 1. 2015 20:12

Oficiální zdroje říkají, že matka nemluví plnou pravdu. Češi oficiálním zdrojům nevěří a místo toho si vytváří své konspirační představy a sjednocují se v boji proti falešným větrným mlýnům.

Chtěl byl připomenout jinou nešťastnou kausu, asi před pěti lety, kdy zmizel malý kluk. Jasnovidkyně řekla, že ho ukradli do Dánska (ne do Norska, tenkrát do Dánska). Okamžitě se lidé sjednotili v boji   proti Dánsku  (na základě jasnovidky), až z toho byla diplomatická roztržka. Nakonec to nešťastné dítě našli utopené v místní řece.

Norsko je demokratická a kulturní země, bez čarodejnic.

2 4
možnosti
MP

A ktere oficialni zdroje myslis?

Barnevern, ktery si stoji za svym? Norskou velvyslankyni, ktera sama rika, ze v podstate nic nevi? Marksovou, jejiz hlavni starost je, aby se neurazili Norove? Kapitana, ktery se podle vseho snazi nedelat a nerikat nic, aby to nahodou neohrozilo jeho pozici - coz je mimochodem jeho standardni chovani? 

Norskou policii, jejiz policistka bude svedcit ve prospech matky? Cesky helsinsky vybor, ktery kritizuje Barnevern i Kapitana?

Pokud to chces brat tak, ze Marksova a Siri v podstate rekly, at se uklidnime, protoze je vseho OK - tak ne, diky. To mi opravdu nestaci

2 0
možnosti
JD

Pořád nechápete proč Kapitán a Marksová kopou za norský tým?

Tak koukněte kdo jim dává peníze a pochopíte víc.

Viz: http://www.eeagrants.cz/cs/programy/ehp-fondy-2009-2014/cz04-ohrozene-deti-a-mladez/cz04-schvalene-projekty/kodifikace-pravni-upravy-podpory-rodin-n-1370

4 0
možnosti
EM

Děkuju, že jste to sem dal. R^ Věděla jsem o tom také, ale nedařilo se mi to dohledat a nechtěla jsem psát něco bez důkazu (narozdíl od pana Kasla, který ví to samé, co norská velvaslankyně, čili nic, ale pořád bude trolovat. A takových je tady víc :-/).

2 0
možnosti
Foto

M78i33l85a65n 24K27a28s85l

23. 1. 2015 16:18

To, že by Norové pravděpéodobně reagovali stejně, nevypovídá nic o podstatě případu. Jestliže mělo dítě podle zpráv ve stolici krev a matka to přičítá reflxu, musím nutně pochybovat...

1 5
možnosti
JN

J25i60ř92í 87N77o53s29e84k

23. 1. 2015 16:41

Starší syn má dietu, může jít o projev alergie nebo zánětu střev. Zneužití chlapce by se poznalo podle rozšířeného konečníku - vyšetření neprokázalo. Reflux u dětí signalizuje potíže s trávicí soustavou, atd, atd.

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.