Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P80e81t26r 82K58a16p43l68a15n

19. 1. 2015 23:38

To že dáváme najevo, že o islám nestojíme, může ve výsledku trochu zmírnit chuť muslimů se sem stěhovat. A o to právě jde. To že se sotva zbavíme těch,kteří se už nastěhovali je jasné. Ale jde o to, aby tady nebyli v přesile. To by nám brzy začali poroučet.

1 0
možnosti

S některými postřehy souhlasím, ale ... Nevynechávejte z projevu p. Konvičky (a má ho zde) právě důraz na kulturní "úklid" v Evropě včetně ČR. Další krok by měl směřovat ke zrušení registrace pro nesplněné přihlašovací podmínky a určitě pro kázání vody v televizi a pití vína v mešitě. "Umírnění" se musí dát dohromady (a můžeme jim pomoci), odmítnout podporu ze SA a deklarovat některé pasáže Koránu jako dobové bez nadčasové platnosti. Samozřejmě tím snadnějším a rychlejším řešením je - do ČR už žádného dalšího muslima nepouštět. Ty, kteří mají nějaké povolení k pobytu, za každé závažnější porušení zákona, deportovat. (bez diskriminace platnost pro všechny imigranty)

3 0
možnosti
Foto

Velmi výstižně vysvětleno nejúčinnější řešení proti jakémukoliv extremismu včetně militantního islámu!! Je to docela jednoduché, rychle zpět ke kořenům naší identity!!! Křesťanské desatero, pevné rodinné svazky, dialog, vzájemné pochopeni a tolerance. Tam, kde jsou tyto hodnoty potlačeny, nastupuje jejich negace (nejen extrémní islám). Aktuální a reálný stav ve společnosti bohužel přímo otvírá náruč jak pro islámisty, tak pro islámofoby. Nic z toho nemůže být východiskem pro budoucnost!!

4 0
možnosti

Pravdu míte jedině v tom, že v některých zemích je na "ne islámu" už opravdu pozdě. U nás ale naštěstí není. A jak by takové ne mělo vypadat? 1. Muslimům neposkytovat v ČR azyl. 2. Muslimové, kteří zde už žijí, mají samozřjemě právo na náboženskou svobodu, jejich konání ale musí být zároveň v souladu s našimi zákony (jako u ustatních náboženství). Takže nedávat žádné výjimky ve školství (šátky, neúčats dívek na tělocviku), nepodřizovat se požadavkům na ošetření dívek a žen pouze lékařkou, výuku pouze učitelkou apod., neumožňovat přestávky v práci kvůli modlitbám, pokud se nekryjí se zákonem danou dobu na jídlo, nebrat na vědomí protesty proti vánočním stromkům ve škole, postihovat hlučné chování - byť by tvrdili, že to patří k jeich kultuře atd. Kdo to nebude dodržovat, pokuty, pokuty a pokuty (případně zavést 3x a dost u přestupků - tedy při třetím následuje vězení). Pokud bude z dodržování našich pravidel někdo natolik "frustrovaný", že provede nějaký teroristický čin, tak pokud půjde o přistěhovalce - okamžitě deportovat do původní země i s cleou rodinou, pokud půjde o  lidi zdejší, kromě trestu i propadnu í majetku - a to jako u exekucí, tedy víceméně vše z místa, kde má trvalé bydliště. Věřte, že při takových podmínkách by tady žádný problém s islámem nebyl - protože by tu téměř nebyli žádná muslimové.

4 0
možnosti
Foto

Problem je v tom, ze ve vasem zpusobu "reseni" mate spoustu veci v rozporu prave s temi hodnotami a pravidly, na nichz nase spolecnost stoji ;-)

0 0
možnosti

Mě by bohatě stačilo, kdyby počet muslimů  u nás zůstal na stejných číslech, tvrdě se vymáhalo právo- např. při kázání podporující nesnášenlivost proti nevěřicím a Židům, okamžitá deportace, ztráta občanství, pokud je, a při podpoře šharia např. v médiích, taktéž vyhostění, zákaz mešit, nedovolit další stupeň registrace náboženství a ukončení mediální masáže ve stylu že islám je mír bla bla,- pro ČR dostačující.

4 1
možnosti
Foto

... jak si predstavujete takovou ztratu obcanstvi? Pro takove lidi vyclenime nekde prostor 5x5 kilometru nebo jak? ;-D

0 0
možnosti

Karma, ale u většiny neuspějěte. Zdravý rozum při hysterii nefunguje.:-(

3 0
možnosti

Nikdo nenutí muslimy, aby žili u nás. Pokud tady chtějí žít, musí se chovat podle našich zákonů, dvojí právo platit nemůže. Pokud s tím nesouhlasí, mohou odejít nebo být vystěhováni. Pokud se do Evropy nevrátí zdravý rozum, na své změkčilé ohledy skončí.

8 0
možnosti
Foto

Obávám se, že jediným účinným řešením může být jen "odsun" muslimských obyvatel do zemí jejich původu včetně těch, kteří se v Evropě už narodili. Samozřejmě, bylo by to drsné, ale možná by mnozí muslimové zkrotli, kdyby jim něco podobného reálně hrozilo.

5 0
možnosti

J79a35r38a 54R78a58n32k

19. 1. 2015 18:40

Je to tezke, o nekterych nevite vubec, ze jsou ze Syrie, nevedela jsem, ze moje lekarka je ze Syrie, jeji rodina prisla zacatkem 60. let po Assadove puci, behem vlady Assadu odeslo asi 60.000 a vetsinou z politickych duvodu, takze ti se asi v cirkvi moc neangazovali, protoze zde take zadne mesity nebyly, nebo se aspon o nich nemluvlo. Teprve v 80. letech jsme se zacli dozvidat o bojich v Afghanistanu, kdyz tam byli Rusove, prvni davky zranenych civilnich imigrantu z Afgha. zacaly pomalu prichazet, pak Tamilove...a 9/11 - bang.

0 0
možnosti

Co melete o Evropě? Evropa je kousek eurásie, obydlenými různými lidmi s rýznými jazky a různými náboženstvími.. Evropa nic nemusí a ani nic nemůže.

Chcete zbavit Českou republiku muslimů? Je to jednoduché: svěřte mi diktátorské pravomoci na jeden rok.  Francouze už ale muslimů zbavit nemůžu, protože neumím francouzsky - tlumočníkům se nedá věřit.

3 2
možnosti

Ja myslim, ze Evropu lze zbavit islamu. Nemci maji bohate zkusenosti s omezovanim populace jinovercu, ale je to hodne osklive. Ciste teoreticky, co by vam osobne vadilo vic. Mrtva rodina nebo 10000 muslimu ?

4 1
možnosti

Ale vždyť je do jednoduché - my jsme se během necelých dvou let dokázali zbavit cca 3,5 milionů Němců.

7 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.