Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P23e73t62r 17K68a92p12l58a56n

14. 1. 2015 20:03

Ambice bankovní rady ČNB jsou vysoké, ale řídit ekonomiku nedokáže o nic lépe, než v minulém režimu komouši dokázali poručit větru, dešti. Ne každý zásah musí vést k předpokládanému výsledku, na to je v ekonomice příliš mnoho účastníků s různými cíly. I když všichni chtějí vydělat, každý k tomu používá jiné prostředky.

0 0
možnosti
PS

ČNB prostě vychází vstříc jedné skupině obyvatelstva na úkor zbylé, větší části obyvatelstva. Pro svět začínáme být , při snižující hodnotě mezd , levnou pracovní silou, ale co z toho mají lidé? Námi nevolení členové bankovní rady víceméně ovládají naše peněženky a tím naše životy jak se jim zlíbí, bez zodpovědnosti, bez toho ,aby je zajímalo, jestli se v republice dobře žije. A není pravda, že pokud se lidem daří, je to na dluh. Nikdo, ani nejlepší odborník nemůže být věštec, aby odhadl příští vývoj.

4 0
možnosti
Foto

Levnou pracovni silou??? ;-D Tou jsme dokazali byt pouze na par mesicu v roce 1990

0 0
možnosti
RC

" tisknout peníze ničemu nepomůže"?

A jak myslite, ze probehla intervence? Natiskly se penize, za ktere se nakoupilo euro.

3 0
možnosti
ZB

Ten článek jste zřejmě nepochopil, ta problematika je popsána správně.

2 0
možnosti
ZB

Pěkný článek, měli by si jej přečíst v ČNB. Dík za něj, i když to není bohužel pěkné čtení.

7 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.