Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..máte pravdu...i když pamatuju doby...kdy tady (tedy v evropě) každé divadelní představení, muziku i knihu schvalovala komise...bolševická...bohudík se bolševismus nestihl stát náboženstvím....

3 0
možnosti
Foto

I34v71o 15C24i55l35i81c45h

13. 1. 2015 18:00

U vesmíru to není tak jisté jako u té blbosti ;-)

0 0
možnosti
Foto

J11o59z12e62f 33N43o74v96a64k

13. 1. 2015 13:22

Já si nejsem jistý jestli v Saudské Arábii vůbec někdy sněží.

0 0
možnosti
TH

Ted snezilo, temer zazrak, velka legrace, staveji si snehulaky a kouluji se....no a do toho jim zaveli islam.

To je fakt neuveritelny.

3 0
možnosti
PS

Prominte, ale pripada mne ze se zabyvate prkotinama. Svet je pestry, to co vam se zda nepovchopitelne, jinym pripada normalni a pritom treba krouti hlavu nad vasim chovanim. Vubec vlastne nejde jen o mohamedany, najdete si nejakou rubriku dotazu v krestanskem casopise, zrovna vcera jsme cetl dotaz na skodlivost cteni horoskopu a posleze i sachu. Na tom ale prece nic neni, nekoho to zajima, stejne jako nekoho muze zajimat zda stavba snehulaka neskodi spase jeho duse. Podone je to s vasemi deklaracemi o skleniku a normalnich statech. Je fain ze mate pocit, ze zeme ve ktere zijete je "normalni", blahopreji vam k tomu, jenze nezapominejte, ze jde o pocit subjektivni  a ta vase "normalnost" muze z jineho uhlu pohledu vypadat absurdne nenormalni.

0 6
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.