Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti, co si myslí, že islám je něco špatného ve své podstatě, by si měli vyzkoušet http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/kvizy/_zprava/otestujte-se-jak-dobre-znate-muslimy-a-islam--1440733. Všude jsou nějací radikálové a je úplně jedno, jestli jde o radikální muslimy, nebo o radikální křesťany, či radikální ateisty...

0 8
možnosti
JS

Mohl bych vám nahodit jednotlivých sůr vícero, nicméně není třeba - stačí, že Korán je nereformovatelný, a obsahuje kamenování, degradaci žen, právo šária apod. Narychlo jen stručné copy paste:

4:34 Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.

4 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste k tomu dát vysvětlující pokračování "... Ta menší část islámských duchovních praví, že když je v Koránu řečeno „bijte je“ nemyslí se tím doslovné bití ale jedná se pouze o tzv.masochismus , kdy Masochista je eroticky fascinován agresivitou, směrovanou proti jeho osobě...." a všimněte se, že narozdíl od vás přikládám i adresu zdroje.

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeny_v_isl%C3%A1mu

Co má podle vás postavení žen v Islámu společného s testem znalostí netuším.

0 5
možnosti
JFB

Tomu debilnímu vysvětlení věříte? Protože to bijte je jasný trest a ne sexuální praktika.

0 0
možnosti
Foto

Prectete si ten odkaz. Je to pouze pokracovani toho copy+paste.

0 0
možnosti
OK

No to je tedy "vysvětlení " ?!?!?

0 0
možnosti
OK

Po prvním přečtení musím konstatovat, že to Vaše vysvětlení  kravina na entou. Možná se díky své neschopnosti pletu, takže Vás poprosím o nějaký komentář.

1 0
možnosti
Foto

On nic nevysvetluje, on cituje pokracovani predesleho.

0 0
možnosti
Foto

Zeptejte se tech, kdo to napsali. Ja to pouze zkopiroval.

0 0
možnosti
JFB

Pokud to kopírujete, tak tím argumentujete, takže s tím souhlasíte. LAespoň jste k tomu nedal otázku, která by to tak uvedla, že se na to ptáte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.