Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Islam je jako rakovina. A ta se leci ozarovanim. Myslim si, ze arzenalech USA a Ruska je dost atomovek na vyporadani se s touhle svoloci.

1 0
možnosti

J20o86s62e98f 70K18l21a93t

8. 1. 2015 14:42

Před mnoha lety bylo dobrým zvykem nosit na radnici krysí ocásky a dostat za ně zaplaceno.Tenkrát ubylo krys.

0 0
možnosti
Foto

Ti, co si myslí, že islám je něco špatného ve své podstatě, by si měli vyzkoušet http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/kvizy/_zprava/otestujte-se-jak-dobre-znate-muslimy-a-islam--1440733. Všude jsou nějací radikálové a je úplně jedno, jestli jde o radikální muslimy, nebo o radikální křesťany, či radikální ateisty...

0 8
možnosti

Mohl bych vám nahodit jednotlivých sůr vícero, nicméně není třeba - stačí, že Korán je nereformovatelný, a obsahuje kamenování, degradaci žen, právo šária apod. Narychlo jen stručné copy paste:

4:34 Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.

4 0
možnosti
Foto

nejsem znalcem islámu, ale domnívám se, že samotná podstata islámského učení brání jakékoliv sebereflexi.

7 0
možnosti

Asi tak, je to hnusné, expanzivní svinstvo;-€

3 0
možnosti

Jen si nemyslete, že to nějak s těmi odsudky přehánějí. Takhle nějak vyjadřují odsudek těchto zvěrstev muslimové u nás  - iniciativa sharia4czechia

Lidé a společnosti by si měli také uvědomit, že vyvolávání nenávisti útočením na muslimy (karikatury proroků, výzvy k bojkotu, slovní útoky, rasismus a xenofobie) vedou časem k takovým a podobným extrémním projevům nenávisti a zločinům, ač to nemusí být případ nynějších tragických událostí. Bývá to ale předvídatelný důsledek života ve společnosti, které není nic svaté a nechává některé politiky a novináře beztrestně rozpoutávat nevraživost a urážet jiné skupiny obyvatelstva zneužívaje lidského práva svobody vyjadřování, bez ohledu na to, jestli je terčem skupina rasová, náboženská, nebo sociální.

 Spíš než jako odsudek mi to zní jako výhrůžka.

15 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.