Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jak asi jsou oblečeny tyto muslimky v hodinách tělesné výchovy? Není to nemravné?;-D

0 0
možnosti
HM

Na tu odmítají chodit, stejně tak na plavání. Četla jsem, že odmítaly praxi v nemocnici, protože starat se o muže je nepřípustné.

1 0
možnosti
Foto

Hidžáb, džihád, kinžál, ńák se to rýmuje. A je to jenom v hlavě, či jinde vskutku je?8-o:-/

0 0
možnosti
VA

R^ S tímto názorem nelze než souhlasit, Všude ve světě jsou z rozpínavosti muslimů a z jejich nebetyčné drzosti na mrtvici, jen my jim polezeme do ......!! Ať jde paní ombucmanka do háje. !! Jednou jsou v naší zemi , chtějí tady žít, v tom případě ať se řídí zákony naší země!!!!!! Pakliže s tím mají problém, nic jim nebrání táhnout odkud přišli8-o Omlouvám se za nepříliš slušný příspěvek, nemám to ve zvyku ale tohle už mě fakt rozpaluje doběla :-P

6 0
možnosti
PP

P31e83t64r 23P31á28l49k50a

27. 8. 2014 11:12

to máte naprostou pravdu, jen si nejsem jistý, zda-li nějaký zákon naší země říká, že se do školy nesmí chodit se šátkem na hlavě.

0 0
možnosti
BM

Tak mne napadá, proč paní Šabatová nehájí práva islámských žen proti diskriminaci, jako například zákaz řízení auta, zákaz vycházení bez doprovodu mužského člena rodiny, zákaz rozhodování o svých dětech či práva muže svojí ženu jednoduše zavrhout. Proč se neozvala, když somálské dívce hrozil trest smrti, protože se provdala za křesťana. Kde tehdy byla ochránkyně lidských práv a velká humanstka paní Šabatová???

10 0
možnosti
JT

Protoze muslimove by si to nenechali libit. My si to libit nechame. Nehledejte za tim zadny vyssi smysl. Je to obycejna zbabelost

8 0
možnosti
JT

A jakou pravni silu ma nazor soudruzky ombudsmanky ? Reditel by ji mel podekovat za nazor, ale na zakazu trvat.

9 0
možnosti

nejde o právní sílu, ale soudružka má osmdesát či kolik měsíčně, tak se musí přeci občas ukázat;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.