Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AO

Já myslím, že kdyby se lidi začali řídit sami sebou a ne náboženskými dogmaty, tak by byl svět jiný...

0 0
možnosti
RJ

Myslím, že biblické desatero je velmi potřebné a užitečné náboženské dogma. A to ať už je člověk věřící, anebo nevěřící. 

Anebo vy se striktně řídíte sama sebou a když třeba něco moc chcete (a nemáte na to), tak si to prostě ukradnete?;-)

1 0
možnosti

Genocida nehrozí ani omylem. Před sedmdesáti lety byli Židé nenáviděni napříč společností. Teď na ně společnost, krom pár pitomců a islámských fanatiků, totálně kašle a považuje je za stejnou součást společnosti jako třeba Iry.

Ručníkáři mají šanci na pár lokálních vražd, ale nemají šanci zapříčinit nějaké větší masakry či pogromy.

2 0
možnosti
JR

J17a73r11a 96R70a77n79k

2. 8. 2014 11:40

Dofam, ze do te druhe vety zaradite take Kolebu a Vovse:-/

1 1
možnosti
MK

R^ i když ne se vším souhlasím

0 0
možnosti
RJ

Myslím, že nová genocida Židů na způsob hitlerovského Německa v Evropě nehrozí. Tedy, nééé, že by se na to importovaní evropští ručníkáři netřásli... ale Židé už jsou poučeni zkušenosti z WW2 a hlavně mají silný background  v podobě Izraele s 11 nejsilnější armádou na světě a v podobě velmi silné lobby v USA. 

Pokud by v Evropě vypukly podobné masové genocidní akce jako byla křišťálová noc v době třetí říše, tak to těžce odskáčou jejich pravděpodobní strůjci a podněcovatelé (Saudská Arábie, Irák,... Hamás, Hizballáh. aj.). 

Á propos, Izrael kdysi zničil bleskovým leteckým úderem takřka veškeré vzdušné síly Egypta. Nepochybuji, že by dokázal v případě akutního nebezpečí podobně razantně srovnat celé pásmo Gazy se zemí či zlikvidovat celou saudskoarabskou královskou dynastii...

0 0
možnosti
MR

vypada to tak, sice je to zase a znova jen prehrsle xindlu, jako ve tricatych letech, a vetsinu lidi to nezajima, ale melo by, po zidech jsou na rade gojimove

3 1
možnosti
MK

To by ovšem ti gojimové nesměli být i Arabové a černoši.

Máte v tom dost guláš ;-D

0 2
možnosti
LJ

Bude hůře. Politici se úzkostlivě bojí podráždit muslimy. Vědí, že by mohla přijít odveta. Do určité míry se jim ani nedivým.

0 0
možnosti
Foto

Trochu se bojím, že už začala....

Karma..

8 0
možnosti
MK

Zatím jen genocida palestinských Arabů, pokud přijde opravdu něco proti Židům, o čemž dost pochybuji, bude to stejně jako v historii, jen reakce na jejich útlak.

0 2
možnosti
KV

Zide se nesmi kritizovat ? Hned se vytahne schvalovani holocaustu atd. A nenapadne nekdy zidy, ze si za svuj osud mohou vetsinou sami ?

1 12
možnosti
PK

A nemáte dojem, že jsou židé (potažmo Izrael) kritizovaní pořád?

5 0
možnosti
Foto

Cituji Vaše slova: " Západní politici, žijící v pohodlí a bezpečí, nemohou pochopit,.." O tom to všechno je. Jsou až moc pohodlní a moc jsou přesvědčeni o svém bezpečí, že mnohé jejich reakce působí jako kopání nožičkami rozmazleného fracka (prosím, nezaměňovat za fricka).

7 0
možnosti
MK

Možná by bylo dobré tentokrát zase pro změnu navštívit vyhlazovací tábor v Gaze.

1 11
možnosti
BC

Myslíte tu líhen' teroristů,že?

9 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.