Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Domnívám se, že mnohý z nás si Humla zaslouží. Jinak by přece nebyl v parlamenu. Máme ve vedení takové lidi, jaké si zasloužíme, vždyť jsme si je sami zvolili.

A citát, i když nevím od koho, ale moc se mi líbil. "Člověk pane, to je moc rozumnej tvor. Ale lidi, to jsou blbci."

Takže politikci, nebavte se s člověkem. Musíte se bavit s lidmi....

0 0
možnosti

Četl jsem a i včera to zde zaznělo na blogu, že kdo má americké občanství musí danit v USA. Americké občanství ale má jinou váhu než české. Docela by mě ale zajímalo, zda by se Rittig, Štěpánek  našeho vzdali, pokud bychom měli pravidla jako U.S.

Ale to, že pan Huml udělal své partaji skvělou "službu" a rozjásal "pravici" není sporu ať to myslel jak to myslel.

1 0
možnosti

To je zajímavá informace. Znamená to, že pan Dientsbier platí daně ze svého minsterského platu v USA? Pokud ano, nechápu proč by jeho plat měli platit občané ČR. To stojí za pozornost daleko víc než útěky našich sportovců do daňových rájů.

0 0
možnosti

Pokud lze vzít za relevantní to, co z toho rozhovoru citovala idnes, pak platí, že pan poslanec hovořil toliko obecně: Já si o tom ale vážně myslím, že bychom se měli zamyslet nad tím, že když někdo odejde z České republiky a přihlásí se do jiného státu, že by měl přijít o občanství v České republice. Odvrhuji to, že mi ta Česká republika k úspěchu i pomohla,“ řekl 10. července Radiu Impuls Huml a rozhovor se týkal právě Kvitové.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/stanislav-huml-vyroky-o-kvitove-nerekl-fcr-/domaci.aspx?c=A140715_141559_domaci_pvc

A ani se paní Kvitové týkat nemohl, protože současná legislativa, jak je správně konstatováno, něco takového neumožňuje. A zamyslet se je možné nad čímkoliv.

0 2
možnosti

Zamyslet se je možné opravdu nad čímkoliv. Je však zřejmé, že Huml sám se nad tím příliš nezamyslel, jinak by musel velmi rychle přijít na to jaká kolosální pitomost se mu zase vylíhla v palici.

4 0
možnosti

Tak co psal ten příspěvek nebo nepsal ?8-o A co jste psal o tom, že kandidát ODS na prezidenta Přemysl Sobotka také studoval VUML ?;-D

0 3
možnosti
Foto

Poslanec Huml si nevidí do úst a veřejně zaútočí na ženu, která mu nic neudělala. A neumí se omluvit. To je jasné - ale co s tím má společného Přemysl Sobotka? Nemůže za to nakonec "osvědčený zloduch" Kalousek?

8 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.